Trening poszedl dobrze. Z tym, ze do czasu, ale o tym pozniej
. Zaczalem trening od klatki.
1 cwiczenie:
skosna glowa w dol.
Tu mile zaskoczenie
. Zalozylem 160kg i wycisnalem ten ciezar bez wiekszego problemu 5 razy, szosty raz do polowy i kolega pomogl mi przy tym ostatnim powtorzeniu lekko. Potem schodzilem do 150kg- 7 razy, osme z pomoca, 130kg- 9 razy, 10 z pomoca i na koniec 110kg- 12 czy 13 razy machnalem.
2 cwiczenie:
rozpietki na skosnej glowa w gore
3 serie po 12 powtorzen, ciezar 25-30kg.
3 cwiczenie:
wyciskanie hantli na skosnej glowa w gore
3 albo 4 serie po 6-12 powtorzen ciezarem 45-30kg. Czwartej serii chyba nie zrobilem, ale o tym nizej
.
4 cwiczenie:
sciaganie raczek/linek w bramie
3 serie po 10-12 powtorzen.
Jak wczesniej pisalem dzis pierwszy dzien zaczalem brac xtren. Trening szedl dobrze do czasu jak juz wspomnialem, a mianowicie 3 cwiczenia, pod koniec ktorego brzuch tak mnie rozbolal, ze ledwo zdazylem do kibla z pawiem
. Brame juz robilem jakies 10 minut po przedostatnim cwiczeniu, bo poszedlem do bufetu napic sie goracej herbaty
. Trica mialem robic 2 cwiczenia jeszcze, ale odpuscilem i zrobie go jutro z plecami. Mysle, ze nie bylo sensu robic juz po tym pawiu trica, bo nie zrobilbym go na 100%.
Zdjecia wkleje jutro, bo okazalo sie ze zostawilem aparat u kumpla i dopiero jutro na silke mi przyniesie to zrobie zdjecia po treningu plecow i trica
.
Co do mety to jak pisalem zlapalem poki co 2-3kg po 3 tygodniach razem z susta, ale biore do tego 10mg nolvy dziennie, wiec nie bede wygladal jak balon z czego sie ciesze.
Ogolnie na plus poki co: sila
(po mecie rosnie mi bardzo mocno sila, masa mniej), lepsze ubicie i gestosc miesnia (mimo, ze to mix i meta, jakis dziwny chyba jestem
), gdzieniegdzie pojawiaja sie zyly i prazki lekkie np. na barkach. Na zdjeciach raczej nie bedzie tego tak widac, ale ogolnie jestem bardzo zadowolony. Jeszcze 2 tygodnie mety w dawce 40mg bedzie leciec, potem 6 tydzien zmniejsze na 20mg, a xtren te 2 tygodnie z meta 3 kapsy dziennie, ostatnie 2 tygodnie po 4 kapsy dziennie.
Czyli cykl orali wyglada tak:
1-6 meta 40mg ed, ostatni tydzien 20mg ed
4-7 x tren
Mixa leci strzal e3d, na koniec lekki taper zrobie.