...
Napisał(a)
Dalem maila w podpisie jakby ktos mial jakies pytania na priva co do cyklu. Jutro po treningu skrobne co nieco. Mam 57 kapsow mdrola, pierwsze 3 dni lece po 1 kapsie, reszta do konca po 2 kapsy (lacznie 30 dni wyjdzie---> 3x1 plus 27x2). Jutro 1 kaps po sniadaniu. Jak bede bral 2 kapsy to 1 rano i 1 przed treningiem (chyba, ze trening mi wypadnie w poludnie np. to wtedy drugi kaps wieczorem). Na watrobe: 3x2 kapsy esselivu i 2x1 tabs heparegenu.
...
Napisał(a)
Co do mdrolu to lipa jest, bo zostawilem go u rodzicow i mama albo go gdzies polozyla i nie pamieta gdzie albo co gorsza nawet wyrzucila. Jak sie dzis nie znajdzie musze wybrac cos innego, mianowicie mete lub antka. Antka mam dostep tylko do balkana i alchemii. Balkan rozne opinie, wiec mam obawy co do niego, o alchemii nawet nie mysle. Poza tym na antka musze czekac z 2 dni, wiec cykl bym zaczal dopiero od przyszlego poniedzialku. Mete mam od reki.
Co radzicie?
Co do wczorajszego treningu to leciala klata z tricem i zmniejszanie ciezaru. Przerwy kolo minuty.
KLATA:
I cwiczenie: skos glowa w dol
1. 135kg- 6 powtorzen (lekko poszlo)
2. 120kg- 8 powtorzen
3. 120kg- 8 powtorzen
4. 110kg- 10 powtorzen (tu juz ciezej, bo przerwy krotkie)
II cwiczenie: rozpietki na skosie gornym (kat 40%)
1. 28kg- 8 powtorzen
2. 25kg- 10 powtorzen
3. 25kg- 10 powtorzen
III cwiczenie: skosna glowa w gore hantlami (kat 40%)
1. 41kg- 6 powtorzen
2. 35kg- 8 powtorzen
3. 35kg- 8 powtorzen
4. 30kg- 10 powtorzen
Sila w tym cwiczeniu nie zachwyca, jednak bylem juz lekko zmeczony plus krotkie serie. Kiedys 41kg to na bary bralem 6-8 razy.
IV cwiczenie: sciaganie linek wyciagu (brama)
3 serie po 10 powtorzen
TRIC:
I cwiczenie: francuskie lamana lezac
1. 50kg- 6 powtorzen
2. 45kg- 8 powtorzen
3. 45kg- 8 powtorzen
4. 40kg- 10 powtorzen
II cwiczenie: sznurek na wyciagu gornym
3 serie po 10 powtorzen
Po wczorajszym treningu strasznie spompowalo mi tricepsy, klaty tak dobrze nie czulem, chociaz tez napuchla. Zaczal mi tez dokuczac bol w stawach lokciowych (odstawilem glukozamine jakies tydzien temu, znowu musze zaczac ja brac). Trzeci strzal susty wlasnie zaraz leci.
Dajcie znac co brac: mete czy antka jak sie nie znajdzie ten mdrol. Myslalem tez o npp, ale z xtrenem pewnie podobnie jak z trenem moze wywolac gino prgoesteronowe.
Diete trzymam, z tym ze mam problem z nocnym podjadaniem. Czasem wstane i opjerdole jakas kromke chleba z szynka czy czyms innym. Staram sie nie, ale glod nie wybiera i dopada w nocy jak ide sie odlac.
Dzis trening plecow i moze bicow (zobaczymy, jak po plecach mocno napuchna to nie bede robil, co najwyzej 1 cwiczenie 3 serie).
Co radzicie?
Co do wczorajszego treningu to leciala klata z tricem i zmniejszanie ciezaru. Przerwy kolo minuty.
KLATA:
I cwiczenie: skos glowa w dol
1. 135kg- 6 powtorzen (lekko poszlo)
2. 120kg- 8 powtorzen
3. 120kg- 8 powtorzen
4. 110kg- 10 powtorzen (tu juz ciezej, bo przerwy krotkie)
II cwiczenie: rozpietki na skosie gornym (kat 40%)
1. 28kg- 8 powtorzen
2. 25kg- 10 powtorzen
3. 25kg- 10 powtorzen
III cwiczenie: skosna glowa w gore hantlami (kat 40%)
1. 41kg- 6 powtorzen
2. 35kg- 8 powtorzen
3. 35kg- 8 powtorzen
4. 30kg- 10 powtorzen
Sila w tym cwiczeniu nie zachwyca, jednak bylem juz lekko zmeczony plus krotkie serie. Kiedys 41kg to na bary bralem 6-8 razy.
IV cwiczenie: sciaganie linek wyciagu (brama)
3 serie po 10 powtorzen
TRIC:
I cwiczenie: francuskie lamana lezac
1. 50kg- 6 powtorzen
2. 45kg- 8 powtorzen
3. 45kg- 8 powtorzen
4. 40kg- 10 powtorzen
II cwiczenie: sznurek na wyciagu gornym
3 serie po 10 powtorzen
Po wczorajszym treningu strasznie spompowalo mi tricepsy, klaty tak dobrze nie czulem, chociaz tez napuchla. Zaczal mi tez dokuczac bol w stawach lokciowych (odstawilem glukozamine jakies tydzien temu, znowu musze zaczac ja brac). Trzeci strzal susty wlasnie zaraz leci.
Dajcie znac co brac: mete czy antka jak sie nie znajdzie ten mdrol. Myslalem tez o npp, ale z xtrenem pewnie podobnie jak z trenem moze wywolac gino prgoesteronowe.
Diete trzymam, z tym ze mam problem z nocnym podjadaniem. Czasem wstane i opjerdole jakas kromke chleba z szynka czy czyms innym. Staram sie nie, ale glod nie wybiera i dopada w nocy jak ide sie odlac.
Dzis trening plecow i moze bicow (zobaczymy, jak po plecach mocno napuchna to nie bede robil, co najwyzej 1 cwiczenie 3 serie).
...
Napisał(a)
bierz mete w dobrej dawce.
co do ciezarow.one sa tylko narzedziem do osiagniecia celu.Body kiedys pisal ze tym lepszy kulturysta im mniejszym ciezarem potrafi przetrenowac odpowiednio miesnie
ja tez z racji kontuzji musialem zredukowac ciezary ok 50% a efekty mam podobne tylko charakter treningu sie zmienil z wyciskania ciezaru na trenowanie miesni.
co do ciezarow.one sa tylko narzedziem do osiagniecia celu.Body kiedys pisal ze tym lepszy kulturysta im mniejszym ciezarem potrafi przetrenowac odpowiednio miesnie
ja tez z racji kontuzji musialem zredukowac ciezary ok 50% a efekty mam podobne tylko charakter treningu sie zmienil z wyciskania ciezaru na trenowanie miesni.
...
Napisał(a)
Wlasnie przynioslem mete balkan i wzialem 1 tabsa. Antka bym musial zaczac za tydzien okolo, bo mialbym go dopiero za 2 dni. Dzis jeszcze 1 tabs mety poleci, od jutra 3x1 bedzie szlo przez 5 albo 6 tygodni, jeszcze zobaczymy. Od 3 tygodnia xtren dolaczam, to na pewno. Dzis trening plecow.
...
Napisał(a)
jak ma ta meta dzialac jak 2 kapsy m-drola to bym dal spokojnie 40 mg.
...
Napisał(a)
Nie bedzie za duzo 40mg? Moze dac 35mg---> 10mg rano, 15mg w poludnie i 10mg na noc. Moze byc?
...
Napisał(a)
najrozsadniej bedzie zaczac od mniejszej dawki i w razie potrzeby dokladac.jedz tak jak zaczalem poznij najwyzej podbijaj co tydz o 5 mg a wraz z dolozeniem x trena mozesz dawke obciac zeby lagodnie przejsc z jednego srodka na drugi. ja bym tak zrobil.
Poprzedni temat
Bold - jak długo można ciagnąć cykl?
Następny temat
Problem z gino
Polecane artykuły