...
Napisał(a)
Witam, wlasnie jestem w trakcie cyklu na megavolu (5 dzien) jak juz kiedys pisalem po cyklu na mdrolu chwycilem gino w obu sutach ale ma tragicznie, teraz zapobiegawczo biore wit. b6 600mg na dzien oraz tamofixen przez pierwsze dni 40mg pozniej 20mg na dzien, no i zauwazylem juz teraz ze moje suty znowu zrobily sie 'pelniejsze' i bardziej odstaja, czy to znaczy ze jestem taki podatny na gino ze juz nic nie pomoze ? ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak az tak podatny jestes to ari do kazdego cyklu... ale za to gruby hajs idzie
...
Napisał(a)
^
jaki gruby hajs ?
dawke 1/4 tabsa dziennie zapobiegawczo wystarczy.... to policz sobie ile ci to wyjdzie na cały cykl
nie wiecej niż zapas mięsa na 2 tyg
jaki gruby hajs ?
dawke 1/4 tabsa dziennie zapobiegawczo wystarczy.... to policz sobie ile ci to wyjdzie na cały cykl
nie wiecej niż zapas mięsa na 2 tyg

...
Napisał(a)
ogólnie jak masz to już będziesz miał i tylko będzie większe-mi się powiększało nawet jak już nie brałem saa-także chirurg i im szybciej tym lepiej
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
dzieki za odp. ogarnijcie to ale, ze w ciagu 2 dni gino w prawym sutku bardzo sie zmniejszylo, a w lewym sie powiekszylo haha, jak to mozliwe ?
...
Napisał(a)
mi aromasin pomagal ale sie skonczyl i znowu gino wy***alo
ktos ma dostep? dam nawet 1000 za paczke (cukierków
)
z legalnych w miare dzialajacych masz jeszcze ATD, 6-bromo, formestane z braku czego innego dzisiaj zapodaje wszystkie 3
Zmieniony przez - Kalgan w dniu 2011-06-06 09:11:55

z legalnych w miare dzialajacych masz jeszcze ATD, 6-bromo, formestane z braku czego innego dzisiaj zapodaje wszystkie 3

Zmieniony przez - Kalgan w dniu 2011-06-06 09:11:55
...
Napisał(a)
no własnie, ari cofa czy blokuje gino? ja jestem podatny na to, poniewaz w okresie dojrzewania pokazało się i zostalo juz do dnia dzisiejszego.
...
Napisał(a)
tamoxifen ci nic nie da, gdyz on tylko ogranicza wytwarzanie estrogenow, od mdrola masz podwyzszona prolaktyne i progesteron nie estrogen. celuj w cos na prolaktyne
Polecane artykuły