...
Napisał(a)
aptekarzUK brałeś antka i jakieś PH że się wypowiadasz ? bo ja twierdzę że większość ludzi opiera się na tym co pisze w necie a nie na tym jak jest na prawdę...
...
Napisał(a)
tylko mega mocne ph i to w mega duzych dawkach wala po kichach, raczej jak wszystko w duzych dawkach :D
a przy zdrowym zywieniu przy duzych dawkach lajtowych ph nie musisz nawet jesc oslonek
a przy zdrowym zywieniu przy duzych dawkach lajtowych ph nie musisz nawet jesc oslonek
...
Napisał(a)
Brałem m drol i od pierwszej tabletki Agata brak apetytu nawet nie wytrzymalem 4 tyg mówią
Ze watrba nie unerwiona i nie czujesz ale ja czułem w kichach ze coś jest nie tak
Ze watrba nie unerwiona i nie czujesz ale ja czułem w kichach ze coś jest nie tak
...
Napisał(a)
czekam na dalszą relację ciekawe połączenie po zdjęciach widać spory progres kiedy nowe foty ?
...
Napisał(a)
Nacjol255 psiales pochlebnie o tym x-trenie jest on porownywalny w jakims stopniu do winka? i jak tam cyklon przebiega? bo coś ucichło, jak bylo to sorry pozdro
Zmieniony przez - marian91xx w dniu 2011-07-11 15:28:47
Zmieniony przez - marian91xx w dniu 2011-07-11 15:28:47
...
Napisał(a)
Cześć Nacjol, i jak tam cykl? Już zakończyłeś, czy coś przeszkodziło w dokończeniu? Pozdr
...
Napisał(a)
zerknalem na diete-mala uwaga - bialko jaja kurzego nie obrobione w takiej postaci jak jesz jest kapletnie nieprzyswajalne przez czlowieka,musi byc poddane obrobce termicznej
...
Napisał(a)
Witam. Sory, ze odpuscilem relacje, ale nie mialem ostatnio zupelnie czasu. Na xtrenie bylem tylko 3 tygodnie, potem przestalem cwiczyc ze wzgledu na nawal obowiazkow. Obecnie nie cwicze 3 albo 4 tygodnie. Spadkow masowych jako takich nie mam, silowe beda na pewno. Dzis lece na silke robic klate z bicem to napisze co i jak. Obecnie leci 500mg mixa co 2 tygodnie (albo co 3 tygodnie dam, zobaczymy). Dzis wbilem po tygodniu od wbicia 500mg mixa 2000jm hcg. Poleca 3 stzaly e3d. Diety poki co nie ma od 3-4 tygodni. Zobaczymy jak bedzie szlo bez diety. Zdziwilo mnie troche, ze akurat zaraz po odstawieniu mety i xtrena przestalem cwiczyc i masowo nie spadlem duzo. Za tydzien-dwa planuje podjesc przez 4-5 tygodni mete 20mg ed.
Wlasnie sie mierzylem i lapa np nic nie spadla, 47cm caly czas jest, super. Myslalem, ze spadlo z 1-2cm a tu nic. W klacie i barach moze troche zmalalem. Klata 125-126, bylo 128-130. Pas 89cm, a jem niezbyt zdrowo ostatnio. Tak, ze jest dobrze. Postaram sie zrobic jakies zdjecia i wrzucic.
Future, z tymi jajkami jestes pewny? Kiedys pisali, ze wchlania sie 25%, potem ze nie ma znaczenia czy surowe czy gotowane, wiec juz sam nie wiem.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-08-01 10:16:07
Wlasnie sie mierzylem i lapa np nic nie spadla, 47cm caly czas jest, super. Myslalem, ze spadlo z 1-2cm a tu nic. W klacie i barach moze troche zmalalem. Klata 125-126, bylo 128-130. Pas 89cm, a jem niezbyt zdrowo ostatnio. Tak, ze jest dobrze. Postaram sie zrobic jakies zdjecia i wrzucic.
Future, z tymi jajkami jestes pewny? Kiedys pisali, ze wchlania sie 25%, potem ze nie ma znaczenia czy surowe czy gotowane, wiec juz sam nie wiem.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2011-08-01 10:16:07
...
Napisał(a)
kiepsko kiepsko no chyba ze sie zrehabilitujesz
dobry chłopak ze złymi nawykami
Poprzedni temat
Bold - jak długo można ciagnąć cykl?
Następny temat
Problem z gino
Polecane artykuły