Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pudzian vs Najman

temat działu:

Aktualności - Sporty Siłowe

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 176870

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 112 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4973
brawo dla Mariusza, siła rządzi, doszkoli technikę i będzie ciekawie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 293 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3942
chłopaki a myślałem ze to ja wymyśliłem estrogena ale chyba uprzedziliście mnie a co do walki od początku byłem za pudzianem i wiedziałem ze sie tak skończy tylko ze nie myślałem ze az tak szybko:D Mariusz to maszyna do zabijania teraz czas na popka:D:D...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 60 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8957
to byla jakas masakra panowie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 360 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9638
<- to mówi samo za siebie ładne bęcki poleciały xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 426 Wiek 22 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21823
Fajnie postawiłem na Mariusza 100 zł wygrałem 120 dobre i to )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 74 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1857
hehe ladne przywitanie dali Najmanowi :D Gratulacje dla Mariusza :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 572 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27442
teraz Pudzian Vs Popek tez by bylo fajnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 221 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3721
Najman: mma to dla mnie wielkie wyzwanie, jestem pięściarzem, zawsze pięściarzem pozostanę!konfrontacje sztuk walki pozwalają na konfrontacje wszystkich zawodników z wszystkich stylów, chę udowodnić, że boks to najskuteczniejsza dyscyplina ...

udowodnił - Najmanowi już podziękujemy!! Powodzenia

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 235 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4491
Ale walka oglądam ją juz chyba 20 raz i nie moge się napatrzeć jak Pudzian robi sieczke z Nejmana trochę szkoda chłopa tyle gadał a jak co do czego przyszło to uciekał jak dziecko :)ciekawe kto bedzie nastepny Popek chyba jeszcze zawczesnie ,Nastula moze moze .Pudzian szacunek fenomen genetyczny i 200 tys zł za 44 s walki zarobił ma łeb do interesów :)...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 841 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7869
ano ma łeb....

najman wmowil sobie ze walczy o dobre imie polskiego boksu...- no niestety ale on nie jest na takim poziomie aby moc go reprezentowac...

tak czy inaczej ta walka utwierdzila mnie w przkonaniu iż "hodowanie organizmu" ma sens
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Siłacze mocnych szczęk

Następny temat

REAL ARMWRESTLING W N SPORT

Spalanie
Polecane artykuły