Szacuny
3
Napisanych postów
220
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2454
Też jestem za Mariuszem , ale wydaje mi się(chyba wszyscy się ze mną zgodzą), że walka w gronie kumpli a walka na ringu przy wrzawie publiczności to zupełnie coś innego.
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
495
jesli najman dobrze rozegra walke kondycyjni przygotuje sobie dobre podstawy z judo nie bedzie szedl na wymiane ciosów to ma szanse wygrac z Pudzianem w mma nie najwazniejsza nie jest sila czy wielkosc przeciwnika co nie jeden zawodnik mogl udowodnic walka dla mnie bedzie malo ciekawa przereklamowana
mogli by zorganizowac walke Mamed Khalidov z Alexander Emelianenko
mogla byc to wielka i ciekawa walka
Szacuny
2
Napisanych postów
1185
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13081
Nie pisz głupot Saleta to nie frajer był pare razy mistrzem świata w kickboxingu i mistrzem Europy w boksie pozatym oddał nerke chorej córce i mało nie wykorkował.Porównanie tych obu panów jest nie na miejscu
w autach za szmal starych czują sie lepsi ,,zaden nie jest z bloków kazdy z
nich tu tylko węszy
Szacuny
4
Napisanych postów
105
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1235
zgadzam się z el szabel,a tą ciote najmana niech wreszcie ktoś uciszy bo ujada i ujada jak ratlerek.Co do walki khalidow-aleks emelianenko to jak na razie za wysokie progi dla mameda.Chociaż jest świetny, to aleksander ma dużo większe doświadczenie,no i jest sporo cięższy co też ma znaczenie przy wyrównanym poziomie techniki
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
470
Saleta ośmieszył się w swojej walce z Martinem Malkhasyanem. A ten jego low kick.Żenada . Po jego twarzy wyglądało jakby to od dostał cios a nie zadał. I to ma być mistrz świata w kick boxingu?? ŻE NA DA !!!!!!!!!!! A na KSW chciałbym zobaczyć walke "Cipao" Materli z Cyborgiem
Zmieniony przez - Ajsik9 w dniu 2009-10-05 21:26:14
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
495
gdyby zamiast walk komercyjnych odbywaly sie walki z ludzmi ktorzy przeszli kwalifikacjie i maja juz na swoich katach wygrane i przegrane KSW bylo by o wiele ciekawsze niz walka Pudziana i Najmana ktorzy w zasadzie z mma maja doczynienia dopiero od nie dawna nigdy nie walczyli w zadnym turnieju mma