Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2021
50 kafli dostał również Pudzian jak i Najman. Mają oni podpisane kontrakty na 4 wali i za nie dostaną łącznie 200 tys. czyli te 50 kafli za pojedynek.
Co do walki. Pudzian zablokował jedyny cios Najmana, a później kopał i szedł jak przecinak. Po co mu garda, jak Najman uciekał ? Widać, było, że Mariusz miał jeden cel: Zabić przeciwnika, ledwo co go sędzia odciągnął. Zaskoczyła mnie szybkość Pudziana, co do techniki, przy takiej masie trudno zrobić low-kicka.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kolejna walka z Nastulą ?
Myślę, że dobre. Powinien stopniowo zaczynać od silniejszych, ale myślę, ze pomiędzy Najmanem, a Nastulą powinien się odbyć jeszcze jeden pojedynek, bo Najman statystowal. Byt on nowoczesnym workiem treningowym, który porusza się w dwie strony.
Mariusz jest przepotężny. Z jego masą i siłą, a z tego co widzę to i szybkoscią mogłby osiagnac sukces w tych walkach, ale wiele, ale to wiele treningu przed nim.
Szacuny
24
Napisanych postów
11766
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64285
Haha rozniosl go jak dziecko paczke lodów
Tylko jeden cios lecial w Mariusza ,ten go ladnie zblokowal a puzniej juz tylko niszczenie :D
Dwa kroki , kop , dwa kroki, kop :D:D:D
puzniej ale luty w morde lecialy , nie wiem czy zwrociliscie uwage jak Mariusz ładował młotki to robił skręt całym ciałem , one lecialy conajmniej ze zdwojoną siłą
Nie rozumiem jednak po co ta ciota najman sie tak spinal przed walka ? jeszcze bardziej podjuszyl Mariusza i dostal ostry fpjerdol
Szacuny
4
Napisanych postów
3089
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14286
Hohoho, chyba macie za bardzo rozwiniętą wyobraźnie.
Gdzie Nastula, a gdzie Pudzian.
To zupełnie dwa inne światy, myślę że coś zza granicy dostanie Mariusz na dniach