Szacuny
42
Napisanych postów
1331
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13780
Jesli chodzi o walkę, no cóż tego mozna było się spodziewać... Krótko i na temat :)
Jedynie publiczność podczas wejścia i rozmów z Najmanem zachowała się jak TRZODA. Rozumiem, że prawie cała sala dopingowała Mariusza (w tym ja na kanapie ;)), ale żeby gwizdać, krzyczeć "buuu" podczas wejścia Najmana, trochę przegięcie... Niczym motłoch...
Szacuny
4
Napisanych postów
3089
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14286
Trzode to on robił przed walką.
Zresztą kto pamięta o pokonanych Co do Nastuli to walczył on z zawodnikami trochę poważniejszymi niż Najman czy Pudzian, dojdź do tego do czego on do szedł i dopiero oceń.
Szacuny
1
Napisanych postów
370
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19926
A ty co osiągnełeś że oceniasz Pudziana po 44 sekundach walki z najmanem??? Myślę że z lepszymi zawodnikami poradziłby sobie równie dobrze. Po walkach Nastuli można coś już wywnioskować. Jak dla mnie za jakiś niedługi czas Pudzian pokona Nastule a ty napiszesz że to przypadek
Szacuny
4
Napisanych postów
3089
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14286
A czy ja oceniam go negatywnie?!
Nigdzie tak nie napisałem, więc się nie spinaj koleżko.
Dla mnie Paweł to gość, który siedzi w tej branży i walczył póki co z ludźmi, którzy obecnie Mariusza zmiażdżyliby mówiąc delikatnie.
Kiedyś może Pudzian bedzie w stanie pokonac Nastule, ale póki co to Paweł jest poza jego zasięgiem.