Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
113
Pudzian pare sekund przed walką myslał... " bede pamietał co mówił trener, spokojnie technicznie, nic na pałe ... skrócić dystans..do parteru go.... hmm eee tam za duzo tego spamiętać - pier.ole i tak jak sie wkur.ie to mi sie pomiesza - po prostu bede na******.ał z całych sił i zniszczę .."
Szacuny
4
Napisanych postów
271
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8850
Dawno nie miałem takich emocji oglądając telewizyjną walkę.Mariusz pokazał na co go stać chodź Najmana nie można uważać za wielkiego fajtera.Tak czy siak Wielkie Brawa dla Pudziana.Jednak te emocje i podniecenie można było u niego wychwycić.
Walka była bardzo krótka i nie było w niej zbyt wielu elementów dlatego jestem bardzo ciekawy jak by pudzian zaczął kombinować jak by starcie trochę się przedłużyło, Bo dziś to wjechał na pełnej qrwie.Szacun Edit. nie mogę z co poniektórych komentarzy SoG
Zmieniony przez - Jason16 w dniu 2009-12-12 01:24:36
Szacuny
16
Napisanych postów
3600
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27033
Pudzian dłużej szedł do ringu niż w nim walczył.Ta walka miała wypromować Pudziana jako fightera.Najman posłużył jako narzędzie marketingowe w tym przypadku worek treningowy.Brawo dla sędziego który w porę interweniował .
Szacuny
0
Napisanych postów
112
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5683
Nawet Najman był pod wrażeniem Pudziana , na koniec walki powiedział o Dominatorze " To bardzo silny człowiek" ( czy cos takiego) chyba myslał ze dostanie worek do obijania przy którym popajacuje troche a tu takie zaskoczenie, wjazd na pełnej kur..e Mariusza!! Chyba Najman ma wybite MMA z glowy
Szacuny
16
Napisanych postów
3600
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27033
xxxpopek chodzi mi o to że sędzia popisał się refleksem i w przeciwieństwie do Najmana próbował się przeciwstawić pudzianowi nawet w parterze troszkę go przytrzymał byłby dużo trudniejszym przeciwnikiem niż okazał się EL ESTROGEN