Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38
Witam, bardzo kuleją u mnie plecy i klatka..
Myślałem o jakimś planie 3-4 dniowym na mase z priorytetem na klatke i plecy. Nie mogę znaleźć nigdzie takiego planu, a sam nie mam za dużo wiedzy na temat układaniu planu z takim priorytetem
Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20596
na 3-4 dni cieżko byłoby priorytetowac 2 tak duze partie, jestem ciekaw czy wg jest sens priorytetowac, jestes w moim wieku i prawdopodobnie braki wywołane są złym doborem treningu, rozpisz swój dotychczasowy plan treningowy
ew. jak się uprzesz to chyba jedynym rozwiązaniem byłoby
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Wypełnij ankietę działu.Zdjęcia przodu/tyłu mile widziane.Bo w większości przypadków okazuje się że nic od siebie nie odbiega.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
38
Jak mierzylem jakis czas temu klatke to mialem okolo 107cm a w bicepsie 38cm. Uwierzcie, że szerokość pleców mam małą porównując do ramion.. klatka też słaba. Nie mam za bardzo czasu teraz sie rozrpisywać, bo mam zawalony dzien, ale dzisiaj ide na siłownie i potrezbuje tego planu na już ;// Z góry dzięki :)
Jutro jak będzie czas to postaram sie wrzucić zdjecia.
Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20596
107 w klatce a lapa 38 wydaje sie ok, sam mam podobne proporcje a raczej miałem bo aktualnie siedze w gipsie przez ten yebany połamany obojczyk i pewnie bd nie małe spadki ;)
Szacuny
24
Napisanych postów
2956
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
80905
Przyczyn moze byc wlasciwie kilka, dwie najbardziej prawdopodobne
1. Nieprawidlowa technika (tak, tak - bez skorygowania tego elementu nawet trzydniowe specjalizacje NIC nie pomoga, a dysproporcje beda sie poglebiac), ewentualnie takze niewlasciwy trening (dobor cwiczen, serii, powtorzen, takze sam wybor systemu treningowego).
2. Zadnych wiekszych dysproporcji nie ma, cale cialo wymaga dopieszczenia.