przed wakacjami cwiczylem regularnie(cwicze juz kolo 3lat) do czasu jak bralem jakies suple wszystko bylo ok.. potem zaczalem redukcje zlecialo sporo z pasa i spadlo pare kg.. reszta obwodów pozostala takze bylem zadowolony.. ale przez caly wakacje nie cwiczylem, bylem za granica nie mialem jak.. i spadlo mi sporo w obwodach.. teraz zaczalem znowu cwiczyc od miej wiecej 2-óch tygodni i stad nasuwa mi sie pytanie... kiedy zacznie działac pamiec miesniowa, albo inaczej po jakim czasie miej wiecej po przerwie cos zacznie sie "ruszac" bo poki co to nawet 1mm mi nie wskoczyl w bicepsie i pozostalych partiach..
z supli obecnie biore tylko cytocella po treningu i mesomorpha przed treningiem.. diete trzymam taka sama jak w okresie kiedy budowalem mase rok temu, czyli bardzo dopasowana do moich potrzeb.. w takim razie co jest nie tak ?
ile miej wiecej czasu potrzeba do ponownego 'ruszenia z miejsca' ? moze ktos z Was byl w podobnej sytuacji.. z gory dzieki za odpowiedzi.. i sory za jakies bledy itp. pisalem posta na szybko bo spiesze sie na siłke.. pzdr
aa.. i nie wiem do jakiego dzialu mialem to dać, jezeli jest w zlym miejscu to prosze modów o przeniesienie.
i ankieta zeby nie bylo

****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: jak widać
WZROST: 178
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: 3lata
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: 87
OBWÓD PRZEDRAMIENIA: 33-34/prosta reka
OBWÓD BICEPSU: 43 przed teraz niecale 41
OBWÓD ŁYDKI: 39
OBWÓD UDA: 62
OBWÓD BIODER: nie wiem