Michail mam pytanie mianowicie czy w grupie II w cykliczności cięzar ma byc zmieniana wraz ze zmniejszaniem ilości powtórzeń?? A i jak bys mógl to powiedz mi gdzie sa kolejne cykle bo tu widze ze tylko cykl na 3-4 tygodnie cwiczen. Dzieki z góry narazie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jakim cwiczeniem moge zastąpić wypychanie ciężaru sównicy zeby bylo tak samo efektowne?
...
Napisał(a)
Hmm jak bym raczej powiedział, że przysiady z obciążeniem na barkach.
Pamiętaj, to co ma znaczenie - jedna miłość, jeden Bóg i jedno przeznaczenie...
...
Napisał(a)
komitywa te przysiady to nie jest trafna odpowiedź
podczas przysiadów cały czas my kontrolujemy ruch a na maszynach to własnie one- maszyny wymuszaja na nas prawidłowy ruch. Tak wiec oba ćwiczenia na maszynach dają porównywalnie podobne rezultaty.
Ale oczywiscie najlepsze ćwiczenie na czw. uda to wspomniane wyzej przysiady z obciązeniem

Ale oczywiscie najlepsze ćwiczenie na czw. uda to wspomniane wyzej przysiady z obciązeniem

sra ta ta ta ta...
...
Napisał(a)
Wypychanie ciężaru na suwnicy można zastąpić tak jak wyżej kolega powiedział prostowaniem nóg w siadzie, wykrokami ze sztangą/sztangielkami lub hack-przysiadami.
Zmieniony przez - saib__ w dniu 2005-05-31 07:17:16
Zmieniony przez - saib__ w dniu 2005-05-31 07:17:16
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
A jak tak to sorry... ale myślałem, że przysiady będą dobre bo mięśnie ud pracują w podobny sposób jak przy prostowaniu nóg na suwnicy.
Pamiętaj, to co ma znaczenie - jedna miłość, jeden Bóg i jedno przeznaczenie...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!