Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15956
Czesc wam. Mam taki cel. Chce schudnąć 7 kilo w 2 miesiące (mam nadzieje, ze to realny czas jak na 7 kilo - nie znam sie za bardzo). Tylko sprawa jest taka, ze to 7 kilo chce zrzucić tylko z brzucha, bo mam na brzuchu nadmiar tłuszczu, a reszta ciała jest OK. Czy moge wiedziec jakie mam robic cwiczenia na zrzucenie tkanki tłuszczowej z brzucha ? Chodzi mi o dolną czesc brzucha, tzn wiecie jak jest...czym wyzej do klatki piersiowej tym tkanki tłuszczowej jest mniej, ale na dole brzucha najwiecej. Wiec jakie cwiczenia mam robic i jaka diete ?
Szacuny
4
Napisanych postów
325
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12079
Wszystko zależy od tego co zjadłeś. Ale na pewno nie mniej niż półtorej-dwie godziny. Ponieważ jednak zależy Tobie bardziej na schudnięciu niż tylko na zdobyciu kondycji przerwa powinna być dłuższa. Odczekaj też z posiłkiem po treningu.
aby wspomóc spalanie tkanki tłuszczowej głównie w obrębie brzucha możesz użyć dodatkowo pasa neoprenowego który podnosi temperaturę w miejscu na którym jest nalożony
Szacuny
1
Napisanych postów
244
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
13723
7 kilo w dwa miesiace - czas jak najbardziej realny (czlowiek ktory odchudza sie zdrowo tzn. nie obciaza tym organizmu w zaden sposob chudnie srednio 1kg na tydzien)
Polecam cwiczenia aerobowe i jezeli masz mozliwosc 2-3x na tydzien basen
Szacuny
18
Napisanych postów
397
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7676
po pierwsze DIETA!!!!!!!!!!!!bez ego nic nie bedzie cwiczenia aerobowe wzmocnią efekt i zmaksymalizują go(tak ad basenu to tez są aeroby, skutecznijesze jest bieganie i jazda na rowerze)poza tym trzeba pamietać zeby nie przerywać tych aerobów zeby utrzymaywać stałe tętno
Szacuny
20
Napisanych postów
1002
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19653
po 1: stałe tętno ok 70 % cardio max - nic z tego nie rozumiem, wytłumaczy ktos ?
po 2: co to ten pas neoprenowy i gdzie go mozna dostac ?
po 3: gdzie znajde spis tych cwiczen aerobowych na brzuch ? i ile mam je wykonywac czasu i ile razy na tydzien ?
na szyji na prawo od gardła) .Powinieneś wyczuć tętno .Liczysz ilość uderzen przez 15 sec i mnożysz wynik x 4 .Masz wynik swego tętna .
2 Jak wyżej napisane ma na celu spalanie tkanki tłuszczowej w miejscu gdzie jest nałożony .Podnosi miejscowo temp. ciała np. na brzuchu i wspomaga spalanie tkanki tłuszczowej .
Poszukaj w sklepie sportowym lub kulturystycznym .Cena powina wynosić do 50 zł .Zależy od wielkości .
Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15956
Michail jak bedziesz to podrzuc jakis link z cwiczeniami aerobowymi na zrzucenie tkanki tłuszczowej z brzucha, bo ja nie wiem za bardzo gdzie szukac, zeby znalezc cos dobrego i prawdziwego. Jak juz bede mial rozpiske cwiczen co, kiedy, ile razy i jak to zajme sie dietą i to bedzie chyba koniec przygotowan i poczatek cwiczen :)
Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15956
No dobra przeczytałem wiekszosc, ale ja nie znam sie tak bardzo, zeby to wszystko zrozumiec. W twoim arcie z tymi treningami obwodowymi są przykłady cwiczen, ale na wszystkie czesci ciała, a ja potrzebuje tylko na brzuch. Czy mozesz mi napisac, ktore to są bo nawet nie wiem. Ale nie te, ktore rozwijają miesnie brzucha, tylko te, ktore powodują zmniejszanie tkanki tłuszczowej. Ja chce ulozyc sobie taki plan tylko na brzuch. Dowiedziałem sie z tych textów kilka waznych rzeczy, ale planu nie potrafie nadal ułozyc