Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Must Be The Gainer ... SPAM +18

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163995

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 45955
no ta babka której Twój kumpel zrzygał się na facjatę

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4401 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22973
a no nie wiem, on sam nie pamięta, chciał iść do kibla ta weszła na niego biedaczka. Bez kitu co sobie mogła pomyśleć... przeyebane

jaki upał u mnie, ze 30 st, na kaca taką pogode sobie ktoś na górze wymyślił

--==GAINER TEAM==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 12202 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 152586
kvrwa przeyebane, ja też dziś się obudziłem z kacem a tu tak gorąco

najgorsze na kaca to właśnie ciepło i nie wiem jak wam ale mi np strasznie zarost przeszkadza jak mam kaca takie chvjowe uczucie mam

Podaj że piwo mie!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4401 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22973
mi uczucie wódy z pyska, które się utrzymuje nawet po 2x umyciu zębów

dramat

--==GAINER TEAM==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4804 Wiek 6 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35371
JEDZIEMY DO MIAMI

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice

Pozdro Gainer Team Bez Maka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 45955
po co??

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5581 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23151
Korwa czy wszyscy mamy kaca?
Wczoraj kumpel miał urodziny,była to jedna z nielicznych imprez na której zostało sporo wódki.
Jutro mam turnament w bilard, chwila prawdy będzie, czy się nadaje do tego sportu czy nie bardzo
Mam kosę z dwoma kumplami, tzn kosa nie klasyczna, ale w sumie chyba jeszcze gorsza, bo niby jej nie ma, a tak na prawdę to każdy wie swoje, a pogodzić się nie ma jak bo oficjalnie nie ma problemu, chodzi o tą samą pannę, przez którą tamten koleś dostał ode mnie z bani. Dobry burdel się robi, japjerdole.
Czy u Was, w Waszym gronie znajomych, z czasem coraz więcej się rozpjerdala. Dawniej był spokój, wszyscy piliśmy, paliliśmy jointa, śmialiśmy się, chodziliśmy na miasto, i tak codziennie. A teraz korwa co chwila spięcia, sprzeczki, kłótnie, foszki bamboszki, to o dziewczyny, to o jakieś akcje, albo krzywe teksty. Korwa co się dzieje z tymi ludźmi?! W takich chwilach ciesze się że mam korwa siłownie. Wk***iłem się na wszystkich, poszedłem na siłkę,od razu korwa lepiej. Nawet nie ćwicząc,ale korwa siedząc sobie na ławce, wokół sprzętu człowiek się lepiej czuje.
Poszedłem w czwartek na Informacje Agencyjną i Prasową, taki przedmiot na którym byłem raz dopiero
Ona czyt moje nazwisko,i od razu mi minusa wstawia, że jestem nieobecny, ja mówię JESTEM!, ona oczy jak pięć złotych i tekst: "aha, a więc tak pan wygląda"
Macie dowcip od Andrzeja:
Dlaczego koty jedzą whiskas?

Bo to karma dla kotów.

Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8863 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27291
Sixth

"Jakie to prawo jest kruche, skoro łamie je buchem.."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 12202 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 152586
sixth u mnie też tak z ludźmi, taka moda na sukces trochę

Podaj że piwo mie!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hahaha

a i ten - masz rację z tymi kłótniami wsrod moich kumpli tez co chwile kosy jakies glupie, chociaz ostatno sie wiekszosc pogodzila, ale zdarza sie

--== GAINER TEAM ==--

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwsza ławka + obciążenie.

Następny temat

Waga na taką rzeźbe

Spalanie
Polecane artykuły