Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Must Be The Gainer ... SPAM +18

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163893

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Albo dzielnicowym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8863 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27291
Carbi Ty to się już zamknij dziś

"Jakie to prawo jest kruche, skoro łamie je buchem.."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 45955
aaa widzisz? mnie nie zbanowałeś

ale nie naprawiaj tego

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
noi mnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 2293 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10445
jestem

--==GAINER TEAM==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5581 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23151
Gdzie gracie w kalambury? Na kurniku?
Herek, włosy na żel, rurki, sweter? Korwa, jakbyś mówił o mnie.
Spaliłem 1g na 3 osoby, tak jest optymalnie, ale średni trochę stuff, bo nie ja załatwiałem. Jak ja raz wziąłem swoje,to po gramie na 3, były 2 zgony
Stoker, to masz pecha, ale moim zdaniem mieliście prostą dość tą maturę, Granica jest nawet łatwa, a pisania charakterystyki to przecież uczą od zawsze
Jurek poka to foto jeszcze raz, bo mi się nie wyświetla i nie da się go otworzyć.
Trochę macie racji Panowie z tym że panny lecą na hajs, ale nie potwierdzę tak do końca Waszej teorii, mój kolo jest mega bogaty, rodzice mają kilka firm, mieszkanie, wyebany dom, dwa Merole S klasa, nowego Punciaka stunigowanego, 3 jeepy, w tym Wranglera który jest jedyny w Polsce. A nie róchał jeszcze Tak w ogóle to jeden z moich najlepszych ziomali, od 15 lat się z nim kumam.
Ogólnie pisanie, że "laski lecą tylko na pedałów w rurkach" też jest moim zdaniem, nie do końca fair. Jedni ubierają się w dresy i mają łysą banię, inni ubierają się w koszule i rurki. Oczywiście są jakieś granice, typu koleś w zielonych rurkach, umalowanymi oczami, różową koszulką na ramiączkach itp. Moim zdaniem każdy powinien się ubierać w takie ciuchy, w jakich się dobrze czuje. Ale osobiście nie lubię metali, moim zdaniem, ludzie takim wyglądem robią sobie krzywdę. Ogólnie ciekawy temat poruszyliśmy.
Stoker powtórz równania, nierówności i wielomiany

Nie mogę ci pomóc,jestem koniem.
--==GAINER TEAM==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Spaliłem 1g na 3 osoby, tak jest optymalnie, ale średni trochę stuff, bo nie ja załatwiałem. Jak ja raz wziąłem swoje,to po gramie na 3, były 2 zgony

ja Ci coś podeśle pod koniec wakacji
a teraz uciekam, do jutra ekipo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Elo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 45955
Stoker dam Ci korki "ostatnie namaszczenie" w promocyjnej cenie 100zł/30min. + honorarium od każdego punktu powyżej 30%, powiedzmy 20zł od punktu do 60%, a powyżej 50zł od punktu

nie czekaj dłużej, tylko ja mogę Ci pomóc, cena kusząca jak i warunki umowy, oczywiście ambitny nauczy się więcej i także więcej zapłaci, ale czymże jest wiedza w dzisiejszym świecie - bezcenny skarb

to jak?

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 2288 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 14273
Ty sepie kvrwa, na koledze interes robisz

BRYLANT FORUM

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwsza ławka + obciążenie.

Następny temat

Waga na taką rzeźbe

Spalanie
Polecane artykuły