Gdzie gracie w kalambury? Na kurniku?
Herek, włosy na żel, rurki, sweter? Korwa, jakbyś mówił o mnie.
Spaliłem 1g na 3 osoby, tak jest optymalnie, ale średni trochę stuff, bo nie ja załatwiałem. Jak ja raz wziąłem swoje,to po gramie na 3, były 2 zgony
Stoker, to masz pecha, ale moim zdaniem mieliście prostą dość tą maturę, Granica jest nawet łatwa, a pisania charakterystyki to przecież uczą od zawsze
Jurek poka to foto jeszcze raz, bo mi się nie wyświetla i nie da się go otworzyć.
Trochę macie racji Panowie z tym że panny lecą na hajs, ale nie potwierdzę tak do końca Waszej teorii, mój kolo jest mega bogaty, rodzice mają kilka firm, mieszkanie, wyebany dom, dwa Merole S klasa, nowego Punciaka stunigowanego, 3 jeepy, w tym Wranglera który jest jedyny w Polsce. A nie róchał jeszcze

Tak w ogóle to jeden z moich najlepszych ziomali, od 15 lat się z nim kumam.
Ogólnie pisanie, że "laski lecą tylko na pedałów w rurkach" też jest moim zdaniem, nie do końca fair. Jedni ubierają się w dresy i mają łysą banię, inni ubierają się w koszule i rurki. Oczywiście są jakieś granice, typu koleś w zielonych rurkach, umalowanymi oczami, różową koszulką na ramiączkach itp. Moim zdaniem każdy powinien się ubierać w takie ciuchy, w jakich się dobrze czuje. Ale osobiście nie lubię metali, moim zdaniem, ludzie takim wyglądem robią sobie krzywdę. Ogólnie ciekawy temat poruszyliśmy.
Stoker powtórz równania, nierówności i wielomiany