na co czekacie eksperciki mieliście tu dyskutować na mój temat to chętnie posłucham
oo0pS
kuurwa ! za******lalem caly dzien z dobrym humorem dzisiaj bo mialem dzis dymac, a tu ****a nie bo starzy jej nie wypuszcza no ****a nie moge ! ja *******e (jak mozna miec 18 lat i ze matka z domu nie wypusci bez jaj... ?)
no co ty nie powiesz ?
dalej twiedzisz ze jestem dzieciakiem czy moze ty nim jesteś ?
Szacuny
9
Napisanych postów
750
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12811
nie rozwlekajmy przeszłości co było wcześniej każdy był młody i głupi teraz jestem o kilka godzin starszy i mądrzejszy a wiec ? wgl to nie masz prawa cytować moich zdań czy ktoś dał ci takie przyzwolenie ?
Zmieniony przez - oo0pS w dniu 2011-05-07 21:33:11
Szacuny
9
Napisanych postów
750
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12811
dam ci tylko jedną rade a wiec lepiej ja gdzies zapisz wydrukuj namaluj na scianie czy cos zebys zapamietal bo moje rady sa na wage zlota, a wiec do rzeczy Ja w imieniu wyżej przez ciebie wypisanych i wielu innych wychodzę do ciebie z prośba abyś zachował swoje niecenne rady dla siebie i poprostu zmienił forum może gdzieś indziej zaakceptuja twoją osobe i twoje rady gdybyś miał honor byś juz to dawno zrobił wiec nie licz ze zostaniesz zaakceptowany przez nasze skromne grono i wielu innych. Przykro mi
Szacuny
9
Napisanych postów
750
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12811
przez swoja wypowiedz obrażasz kapłanów a tym bardziej głowe kościoła którą jest papież teraz to nawet kościoł ci tego nie wybaczy odejdz i nie wracaj, z każda wypowiedzią coraz bardziej sie pogrążasz ŻEGNAMY !