Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak , pracowałem jako instruktor na siłowni . Ale bez papierów instruktorskich nie zarobi się kokosów , stawiam teraz na prace fizyczną bo łatwo znaleźć i zarobki przyzwoite . A wiadomo kulturystyka kosztuje . A żeby się szykować trzeba mieć kasę . Kiedyś jak miałem kasę to w rok doyebałem z 65 kilo na 96 maksymalnie . Takie były moje początki .
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1133
Nie ma reguły.
Na imprezie możesz znaleźć i mądrą i głupią, kwestia szczęścia. To samo tyczy sie innych miejsc takich jak uczelnia, biblioteka, koło gospodyń wiejskich itd...
Nikt chyba nigdy nie przeprowadził żadnych badan mówiących ze największy odsetek fajnych kobiet można znaleźć w miejscu x lub y, ale jeśli się mylę możecie mnie takowym artykułem poczęstować!
Dwa.
Dla każdego mądrość/fajność inaczej jest definiowana, wiec najpierw nalezało by to pojecie doprecyzować
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja nie miałem od rodziny nigdy wsparcia finansowego i jakoś się nie poddaje . Weście przykład Mateusza Burdzego , pełen szacunek ode mnie dla niego i pełen podziw .
Szacuny
0
Napisanych postów
119
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
684
Nie wiem byc moze. Ale ja osobiscie teraz stwierdzam ze jestem gotowy ladowac hajs ale nie do przesady. Wystarczyt mi dobrze zjesc. Nigdy nie liczylem kcal i jakos roslem :)
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Szacuny
2
Napisanych postów
1425
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23049
wiem Makaveli czytalem twoj profil a co stoji na przeszkodzie zebys takie papiery zdobyl? bo wiesz jak jest z praca fizyczna sam pracuje na budowie i czasem jest tak ze przyjde do domu to nie mam sily juz na nic