Ano, fajnie jest, bardzo sexi 

Ilość wyświetleń tematu: 122888
.
. Podziwiam - mnie by się nie chciało.
(jestem optymistką na razie, ale jak mi się uda to naprawdę będzie cud), a jakbym mogła żytnią to by było o niebo łatwiej pewnie. I znalazłam jeszcze to: http://forum.celiakia.pl/viewtopic.php?t=140 i mam mętlik w głowie.
"Never let the odds keep you from doing what you know in your heart you were meant to do."
P.S. Cudownie być poza Ladies: czysta micha z czitem raz w tygodniu, jedzenia aż za dużo, przez większą część roku brak aero, indywidualna trenerka i forma psychiczna i fizyczna jest, a na wakacje będzie mega wypas 
chociaz ja kobieta nie jestem i do swojej twarzy nie przywiazuje tak duzej uwagi, wazne, ze jest blysk w oku i cieta riposta na jezyku
" I pamietaj szacunek to wszystko "
, Obawiam sie ze anister sobie skróty myślowe robi, chodzi o to ze po poddaniu procesowi zakwaszania maka staje sie lepiej strawna dla nas, pozbawiona szkodliwych substancji i gluten jest częściowo "przetrawiony" przez bakterie, tak ze małe ilości chleba na zakwasie podobno mogą nawet ludzie z celiakia jeść, a na pewno kazdy z nas. Więc jeśli kiedykolwiek złamać sie na mała chuda kromeczkę to tylko z zakwaszonej mąki, ale wiadomo ze zdrowiej przy chorobach autoimmunologicznych nie kombinować za duzo
Jeśli wciąż nei dajemy sobie rady z asymilacja tego co potrzebujemy z pożywienia, zawsze możemy powtarzać cykle suplementacyjne.
obliquespo przerwie Swiateczno Noworocznej spróbujesz zrobic atak na nogi i zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
Atak powiadasz 

I'm not beautiful like you. I'm beautiful like me.
obliquesWięc jeśli kiedykolwiek złamać sie na mała chuda kromeczkę to tylko z zakwaszonej mąki, ale wiadomo ze zdrowiej przy chorobach autoimmunologicznych nie kombinować za duzo![]()
Ci co czuja wielki strach są najdzielniejsi ,
o ile nie chowają głowy w piach, tylko za pieści,
www.beautysin.pl
boziu, jak ja wam zazdroszczę tej kobiecości
tam jest taka specjalna zakładka to robienia takich mix-ów właśnie.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
bo hashimotka jest szczupła, wycina tłuszcz nie tracąc ładnych kobiecych kształtów. ma więcej tłuszczyku tam, gdzie powinna (tyłek, biust), a mało tam, gdzie nie trzeba (brzuch)
aż się nie mogę doczekać, jak będziesz wyglądać za rok/pół
Nasz sklep
Mega promocja