SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Fuuun - Przygotowywanie formy 2015

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 63173

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
18.03.2015

Szybko opisze jak dziś wyglądał trening nóg, oraz dietkę.
Bez zbędnego rozpisywania się.

_________________

Wyprosty jednonóż 5x15-10
Przysiady tylne 10x15-6
Uginanie nóg leżąc + Wypychanie na suwnicy 5x20+20
"Rdl" na hack maszynie + Przysiad na hack maszynie 5x8+8
Uginanie nóg w siadzie 10x15-6
Wspięcia na palce na suwnicy 5x15
Wspięcia na palce siedząc 5x10-8

+30 minut aerobów po treningu
_________________

Dieta

1- 65 owsa, 65 banana, 40 whey, 20 masła orzechowego
2- 100 serc drobiowych, 50 ryżu
3- 100 ryżu, 30 whey, 30 rodzynek
4- 150 serc drobiowych, 50 ryżu
5- 100 serc drobiowych, 200 białek jaj, 70 makaronu durum
6- 200 białek jaj, 200 twarogu chudego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Krótko, zwięźle i na temat.
Chyba serca zdobyły Twe serce dziś :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak Ty je przyzdzasz? Ja probowalem robic to myslalem ze sie zrzygam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
A widzisz.

Najpierw robię sobie sos.
2 puchy pomidorów krojonych, gotuje, dodaje:
- zioła prowansalskie
- sól
- pieprz czarny
- papryka ostra i słodka
- pieprz ziołowy
- rozpuszczone we wrzątku 2tabletki słodzika (na koniec)

dalej podgotowuje, miksuje na jednolitą "gęstą ciecz" i zabielam sos 100 gramami jogurtu naturalnego, który trzeba
zaparzyć najpierw żeby była ładna konsystencja.

Coś takiego odstawiasz na bok.

Na patelnie dajesz olej, rozcierasz go tak żeby patelnia się błyszczała, stary, znany patent.
Najpierw dajesz serca drobiowe przekrojone w pół. Po obsmażeniu delikatnym przyprawiasz je :

-pieprzem, papryką, solą

i dodajesz cebule pokrojoną w kostke, czekasz aż się zeszkli, nie za mocno.

Z cebuli i serc puszczą "soki" nie dużo, ale zawsze coś, wtedy dodajesz ten sos pomidorowy, i on zmiesza się fajnie z tym własnym sosem od serc. Gotujesz/dusisz pod przykryciem jeszcze z 5 minut, i jest dobre jedzonko od którego rosną mięśnie

Polecam Paskal Bhrodnicki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Troche duzo roboty jak dla mnie ale kiedys sprobuje albo raczej przekonam dziewczyne zeby mi zrobila :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
Jak dobrze poogarniasz to idzie zrobić w 15 minut bez zmywania garów po robocie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
wiktor.grybos
Troche duzo roboty jak dla mnie ale kiedys sprobuje albo raczej przekonam dziewczyne zeby mi zrobila :D


Oj wątpię, że uda Ci się kobitę na to namówić aczkolwiek powodzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Doris.K
wiktor.grybos
Troche duzo roboty jak dla mnie ale kiedys sprobuje albo raczej przekonam dziewczyne zeby mi zrobila :D


Oj wątpię, że uda Ci się kobitę na to namówić aczkolwiek powodzenia


Jakis czas temu jadlem watrobke pare miesiecy to w zasadzie wolalem samemu przygotowywac bo byla smaczniejsza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 3232 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17264
Serca pamiętam jak moja mama mi je robiła bo strasznie je lubiłem :D przypomniałes mi o nich ! poprosze mame to mi zrobi po MP :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
Wątróbkę raz sobie zrobiłam i dziękuję, to co mój brzunio po niej miał wolę sobie nawet nie przypominać. Z sercami już nie będę kombinować aczkolwiek na pewno są smaczne jak się je umie przygotować.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dziennik Treningowy by monita - I Will Never Give Up!

Następny temat

Kamil R - przygotowania do zawodów Mistrzostw Śląska oraz Polski

WHEY premium