Szacuny
12
Napisanych postów
11497
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45161
"Dana stated Cowboy stadium is not in the plans for October. Cain vs Jds in October in Houston arena!"
Póki co jest 1:1. I w wygranych przeciwko sobie i w obronach pasa. W każdym temacie prawie się wykłócamy o tą walkę to teraz jest od tego stosowny temat.
Jak dla mnie 50/50. JDS znów może coś trafić, a równie dobrze Cain znów może powtórzyć to co w 2 walce.
Teraz mam już gdzie wkleić ten epicki trailer
Zmieniony przez - bulletskat w dniu 2013-06-14 03:23:34
Szacuny
737
Napisanych postów
3900
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
129683
najgorsze jest wlasnie to,ze trzecia walka wcale duzo nie wyjasni. tzn moze inaczej,wyjasni,ale o niczym nie bedzie przesadzac.
OK,fani jednego beda mieli wiecej argumentow,zeby hejtowac fanow drugiego i sie wymadrzac,ale tak naprawde wygrana zadnego z nich nie przesadzi o tym,ze nie przegra on w nastepnym ich pojedynku (a do tych bedzie dochodzilo regularnie raczej...). ja juz swoje zdanie napisalem kiedys,bardziej cenie Caina i jest on dla mnie zawodnikiem po prostu lepszym i nie zmieni tego nawet kolejna bomba od JDS'a w 40 sekundzie 3 pojedynku. tak samo kolejna dominacja Caina nie bedzie oznaczala,ze nie dostanie gonga w CAIN-JDS 4 i nie bedzie 2:2
no chyba,ze JDS by teraz wygral przez podobna dominacje,wygrywal w stojce,bronil prob obalen,moze sam obalil byl grozny w parterze,a nie tylko walczyl tam o przetrwanie/wstanie,to bym byl sklonny zmienic zdanie. tak czy inaczej-JARANKO WALKA.
Zmieniony przez - gautan w dniu 2013-06-14 12:11:34
Szacuny
13
Napisanych postów
8247
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
78867
Stawiam na Caina. Do grudnia byłem jednym z niewielu, którzy wierzyli w zwycięstwo Caina, miałem rację Teraz myślę, że będzie podobnie, choć pewnie JDS się przygotuje lepiej tym razem.
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
Szacuny
31
Napisanych postów
1970
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
45643
Cain mogl zlekcewazyc BF i nie robil 100% formy jak na JDS, stad gorszy wyglad, obalenia nie weszly :)
Wynik sie liczy, a wygral CV
Mocniejsze ciosy ma chyba Cormier, Bigfotowi serie wsadzil i ten sie polozyl, Cain dobijal dlugo w parterze. Przeprowadza bardziej przemyslane akcje, wklada w nie 100% mocy, wali mniej a mocniej. Z ta taktyka moglby walczyc dluzej niz Cain, jak dla mnie obaj sa na tym samym poziomie, ale dzieki taktyce DC walczy lepiej.
W zapasach niszczy Barnetta, BF, wielkich klocow, to i JJ rzucilby ;) byloby dobre starcie. JJ bedzie mial ciezko z CV,DC :) Cain w stylu hurra na jds'a vs jj ... ;> Kopniecia na Cormiera ... ?:>
JJ po gustafsonie idzie do hw? bedzie mial rekord obron w lhw
Szacuny
2292
Napisanych postów
14689
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97980
Oj odmieniło się coś Wam po masakrze na JDSie - widać po ankiecie Myślę, że tym razem będzie TKO by Cain w późniejszych rundach - stawiam na 3R.. oby tylko JDS nie trafił jakąś bombą, bo będzie ich 4 walka a jak Cain znów go zrówna z ziemią to na długo ich 4 walki nie będzie - tj z Bigfootem.
Jak JDS go nie znokautuje (jakimś 1 ciosem, kombinacją) to ja nie widzę żeby to wygrał... wątpię żeby przeważał w stójce, w parterze nie ma szans imo na poddanie, w końcu TDD mu padnie wraz z cardio. Cain jest lepszy i koniec
Szacuny
12
Napisanych postów
11497
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45161
Steven0, teraz piszesz dokładnie tak jak większość osób przed grudniowym rewanżem(w tym ja), że Cain nie ma podejścia do JDSa, że będzie jego dzif... do końca życia i takie tam
Oczywiście po ostatniej masakrze masz pełne prawo tak myśleć, z tym że jednak ja bym nie skreślał od razu JDSa, bo coś czuję, że tym razem może być pełna dominacja ale z jego strony. Kto wie czy akurat na październik JDS nie wyprzedzi Caina, a potem znów Cain jego i tak w kółko?
JDS po tym co pokazał z Huntem mnie przekonał, że jeszcze ma szansę na tytuł
50/50 Zobaczymy w październiku
Zmieniony przez - bulletskat w dniu 2013-06-14 21:45:20