SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wytapiamy smalec bez zbędnego pieprzenia%-) podsumowanie strona 46

temat działu:

FITMAX

Ilość wyświetleń tematu: 48132

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
Właśnie zrobiłem i szamam przedtreningowy



skąldniki na 4 porcje(bd na dzis i jutro)


ok 1000g piersi z kuraka
250-300g makaronu do spaghetti duruum
2fixy(mozna by dac 3, troszke malo pomidorowe wyszło)
zioła suszone, curry, pieprz, sól do smaku
cabulka oczywiście
oliwa do smażenia



Pare zdjęc z "etapów produkcji"


składniki pokrojone






troszke rozgrzanej oliwy!






cebulka na patelnie~...






dodajemy pierś (w tle makaron)






Do wszystkiego fix






i voila







polecam i smacznego







E: zjadłem

Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2009-10-07 15:50:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2008 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 23477
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68752
ładnie sie to prezentuje
zdrowia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
P4TR Nr.1 I.H.S. TEAM
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3702 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 73756
Mniam

Zmieniony przez - P4TR Nr.1 w dniu 2009-10-08 07:16:05

Iron Horse Series Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 23463 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 95225
Ja przed chwilą zjadłem gotowanego cycka

Nie lubie juz gotowanych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 11895 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 164753
smaż na smalcu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 512 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4279
Cześć,

widać że postęp jest, będę odwiedzał tak często jak tylko czas pozwoli sog na zachętę leci i zapraszam do mnie

Zmieniony przez - Satreb w dniu 2009-10-08 19:05:59

Pain is temporary, pride is forever
_____________
Comeback! http://www.sfd.pl/Satreb/_Blog/_ROAD_TO_REDEMPTION-t742858-s6.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
chuck, nie wszystko mozna smazyc na smalcu, potrawy nabierają specyficznego posmaku, poza tym to był teflon, oliwy było bardzo niewiele


smalec to najlepszy jest ze świeżym chlebem i ogórkiem kiszonym ale o tym moze kiedy indziej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763


rozwiązanie konkursu vita


Ja spadam grzać przedtreningowy - wspomniane wyżej spaghetti Dziś ostatni tren 10-tek


wrzuce zaraz zaległą wypiskę z środy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 23463 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 95225
ja jak smaze to na smalcu

odrobina nie psuje smaku
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

II Zawody w Kulturystyce i Fitness Sylwetkowym Sopot 2009

Następny temat

mineral fit - aspartate czy hydroaspartate

WHEY premium