[...] 2,5kg/15 10 wyciskanie na maszynie 3x15 - to nie jest ćwiczenie dla mnie Brzuch max prosto 40 unoszenie kolan do klatki w zwisie 20 miska 20.08 I jajka+maka owsiana+mąka kokosowa+brzoskwinia II kura+ryż+jabłko małe+pomidor+cebula+ogórek małosolny III mielone z łopatki+makaron pełnoziarnisty+jajko+soczewica [...]
Woodgate chciałby zagrać chociaż kilka minut w meczu o Trofeum Santiago Bernabéu, w którym Real zmierzy się z gwiazdami MLS. Jonathan powiedział, że coraz bardziej wraca mu poczucie, iż jest pełnowartościowym zawodnikiem. Zaczyna być pewny swoich umiejętności i koniecznie chce zagrać w najbliższym sparingu. Środkowy obrońca, chce spełnić [...]
[...] w nich WITAMIN I MINERAŁÓW) o tym własnie artyków, musiał byś zjadać wiadro fasoli żeby uzupełnić dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminy i minerały , bo np MARCHEW z 1960 nie ma nic wspulnego z marchwią z 2006 Wiesz ile % z chleba to jest mąka ? 15 % z chleba to jest mąka , reszta to spulchniacze , emulgatory . wypełniacze itd. łap soga
[...] niż inne żródła albo na równi z nimi ,każdy środek dopuszczony do obrotu musi przejśc jakieś badania ,choć długofalowe skuki przyjmowania wychodzą dopiero w praniu ,ale podobnie jak wpc cz wpi produkowanych jest wiele produktów mąka , cukier i wiele innych ,jak napisał solaros trzeba znać umiar i uzupełniać diętę suplami a nie ją zastępować
[...] Zmieniony przez - barney1234 w dniu 2014-06-25 20:05:16 Myślę że przesadzasz z tą sztucznością białka bo przecież surowiec jest naturalny ,tak jak olej i cukier ,masło, mąka są poddane jakiemuś procesowi ,ale bez przesady ,bardziej chemią śmierdzą niektóre wędliny ,cukierki ,słodziki ,chipsy , napoje a jedzą je dzieci .Białko w prochu ma [...]
[...] i Buckwheat bread (China) 67±2 30 13 Mój chlebek to 84% mąki gryczanej i 16% mąki kasztanowej, której GL nie znalazłam, ale IG ma wysoki (ale nizszy niz biala zwykla mąka, ktorej uzyto do chlebka z tabel, ktory w sumie ma niskie GL). GL dla quinoa jest 13. Pewnie dla mojego chlebka jako calosci nie byłoby więcej. Zmieniony przez - Agnese [...]
Średni ten przepis-jakoś wielkiej różnicy między zwykłym, tradycyjnym nie ma. I po co mąka pszenna? Bleee. Ja znalazłam przepis mąka pełnoziarnista + kefir, ale jest trochę słaby białkowo. Wymyśliłam własny: mąka pełnozirnista, razowa, + jajko + woda gazowana z odżywka białkową (o smaku wanioliowym).
Masa w toku dziś poszalałem tarta truskawkowa z budyniem :-D8-) Robiłem na tartę o średnicy 28 cm. Ciasto: 2 lub 3 szklanki mąki 10 ml cukru( można wiecej lub mniej zależy jak kto woli) 4 żółtka 20 dag tłuszczu 3 łyżki zimnej wody 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli Masa budyniowa: 1/2 litra mleka 1 budyń śmietankowy lub waniliowy [...]
[...] a skąd... na co dzień ją zjadam. Jest moją ulubioną kiszonką, może pół szklanki soku z gruszki własnoręcznie wyciśniętego? nigdy nie miałem takich jazd po owocach, NIGDY !! mąka, mąka i jeszcze raz mąka przyprawiła mnie o boleści brzucha, następnie ból głowy. Nie spałem pół nocy z bólu, zwymiotowałem. Poczułem się lepiej. Zwyczajne zatrucie [...]
robiłam pierwszy raz i jest bardzo dobra przepis ciasto 250g twaróg chudy 1 jajko 100g mąka (u mnie 60g mąka graham 1850 i 40 g mąka pszenna) szczypta soli całość mieszamy i zagniatamy przenosimy ciatso na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia ja palcami ugniotłam na kształt pizzy i to na 10 min do pieca 220st gora to już dowolnie ja dałam [...]