SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[HC]Dietetyczne naleśniki z prawdziwego zdarzenia. :D:D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 60670

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 4383 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43252
u mnie leżały 2 dni i były ok.
pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 488 Wiek 5 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 15217
A zamiast mąki orkiszowej można dać 500g mąki pszennej pełnoziarnistej?
Można dodać Ostrowię WPC 80?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 258 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10944
U mnie lezaly 4 dni i bylo ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
Średni ten przepis-jakoś wielkiej różnicy między zwykłym, tradycyjnym nie ma. I po co mąka pszenna? Bleee.
Ja znalazłam przepis mąka pełnoziarnista + kefir, ale jest trochę słaby białkowo.
Wymyśliłam własny: mąka pełnozirnista, razowa, + jajko + woda gazowana z odżywka białkową (o smaku wanioliowym).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
A i oliwa.
Generalnie ja nie używam tłuszczów, oprócz tych znajdujących się juz w pokarmach (miesie).
I sól???
A mleko to chyba 0,5%??
Bo generalnie za bardzo wyjątkowy ten Twój przepis nie jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
Przeczytałam inne wpisy-mam podpowiedź dot. przechowywania naleśników-można mrozić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 143 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1301
Droga Gosiu, chodzi o to że ma być to pełnowartościowy posiłek, co do tłuszczy to jest posiłek Kulturystyczny, a nie dla baby z nadwagą próbującej schudnąć, a tłuszcze są dobre odżywczo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349871
Gosia799
A i oliwa.
Generalnie ja nie używam tłuszczów, oprócz tych znajdujących się juz w pokarmach (miesie).
I sól???
A mleko to chyba 0,5%??
Bo generalnie za bardzo wyjątkowy ten Twój przepis nie jest


mleko 0,5% bo? nie używasz tłuszczu bo? sól w małej ilości jest zła bo?
zamiast kłapać i robić z siebie idiotkę polecam edukację.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
Koniu, masz soga za przepis
Na pewno spróbuje

Zmieniony przez - NomenNescio w dniu 2011-11-09 20:15:46
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
Sól zatrzymuje wodę w organiźmie. A nie używam tłuszczów, bo nie robię masy tylko rzeźbę. I kolego-na pewno nie jestem głupią babą z nadwagą.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ciasteczka z masła orzechowego - PO ANGIELSKU

Następny temat

Batoniki białkowe

WHEY premium