[...] (jak często) silowe 4 razy/tydz, wczesniej interwaly, jogging Co lubisz jeść na śniadanie: jajka, owsianka Co lubisz jeść na obiad : miecho, warzywa, ryze, kasze, groch, fasola, soczewica Co jako przekąskę : pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, surowa marchew,orzechy Co jako deser : sledz Ograniczenia żywieniowe : brak Stan zdrowia: [...]
W zeszłym roku w europie odbyły się dwa międzynarodowe turnieje, na których polska reprezentacja miała możliwość zakwalifikować się do startów na tegoroczny turniej „2009 Arnold Classic Armwrestling Challenge" będący częścią Arnold Sports Festiwal 2009, który odbędzie się w dniach 06 - 08 marca 2009 roku w Columbus Ohio, USA. Popularny Arnold [...]
Już po raz czwarty z rzędu w malowniczym rejonie Powedniki (koło Moskwy) odbędą się coroczne „Mistrzostwa Świata Studentów". Organizatorem jak zwykle jest Rosyjska Federacja Armwrestlingu. Od samego początku nikt nie przypuszczał, że „Mistrzostwa Świata Studentów" przyniosą tak spektakularny sukces. W kuluarach mówiono, że takiego typu zmagania [...]
[...] cebula) 3 posiłek (przed treningiem) -Pierś z kurczaka -oliwa z oliwek 50 - 70 ml -warzywa 4 posiłek -zazwyczaj jakiś owoc 5 posiłek -twaróg: 200g -3 łyżki śmietany 12% -groch cebula od miesiąca ćwiczę 3 razy w tyg. w domu, chwilowo samymi hantlami na ławce (w niedalekiej przyszłości mam zamiar zakupić jakiś gryf), w internecie znalazłem taki [...]
I PUCHAR LUBELSZCZYZNY W ARMWRESTLINGU Termin: 2 Lipca 2017r. Miejsce: „KLUB 30” - klub nocny! ul. Jasna 7, Lublin Program Zawodów: 9:00-12:00 – zapisy oraz ważenie zawodników 12:30-16:30 – rozpoczęcie kwalifikacji. Kolejność : Kobiety-Mężczyźni LEWA, Mężczyźni PRAWA 16:50-17:25 – Finały poszczególnych kategorii 17:40-18:10 – rozegranie [...]
W zawodach wzięło udział około 500 zawodników z 22 państw. Polska wystawiła 43-osobową reprezentację. Przez pierwsze dwa dni rywalizowali juniorzy, mastersi, grand mastersi i osoby niepełnosprawne. Zgodnie z regulaminem pierwszego dnia siłowano się na lewą rękę, drugiego na prawą. Polscy juniorzy pokazali się z dobrej strony, zdobywając w sumie 3 [...]
[...] indyka, ryba (panga/tilapia/losos/halibut) wołowina. Unikamy wieprzowiny. 3. Do każdego posiłku dodajemy bez ograniczeń warzywa, unikamy warzyw straczkowych typu fasola/groch Rano do I posilku witaminy i mineraly (np. OLIMP Vita-min) Bezposrednio przed snem Magnez i Potas (np. Olimp Chela-mag + olimp potas) jesli cos bedie nie tak to prosze [...]
[...] następnie zrób dwa dni wysokowęglowodanowe (około 4g na kilogram wagi ciała). W te dni należy jeść węglowodany odznaczające się niskim wydzielaniem insuliny (np. jabłka, groch, soczewicę, śliwki, brzoskwinie, grejpfruty i wiśnie), zjadając około 4g węglowodanów na kilogram wagi ciała, rozłożone na sześć do ośmiu posiłków w ciągu dnia. " 2. [...]
[...] się walka i co dalej??? 1:Mnich zadaje cios palcem w głowę przeciwnika. Palec jest bardzo wytrzymały i mocny bo mnich od 5 lat przez godzinę dziennie uderza nim o groch. 2:Zawodnik UFC jako doświadczony w bojach zawodnik wskakuje w nogi mnichowi, unika ciosów kolanami. Robi dosiad i przechodzi do balachy. Walka skończona. No [...]
[...] zacząłem 6 tygodniowy cykl na monohydracie kreatyny vitalmax 5 g przed i 5 g po treningu, do tego białko ostrowia 60-90g dziennie. przy tym dużo jem, sporo jajek, mięso, groch itd. staram się dostarczyć 2,5 g białka na kilogram masy ciała. Do tego dbam by nie brakowało węgli. Trenuje 4-5 razy w tygodniu. mięśnie pogrupowalem, rozdzielilem na [...]
Witam wszystkich!!! Jestem tutaj pierwszy raz i mam przeogromną prośbę ... Mam 19 lat i waże 70 kg . Bardzo chciałbym zwiększyć swoją wage . Niestety za chole... nie wiem jak ułożyć diete ponieważ nigdy tego nie robiłem .Moje zapotrzebwanie to 2684 kcal + 500 = 3200 kcal.Mam pytanie i wielką prośbe czy ktoś ułoży mi diete z podanych przeze mnie [...]
[...] by wyniki badań na myszach odnieść do ludzi, potrzebowalibyśmy około 3 miligramów (tysięcznych części grama) na dobę. Dobre źródła miedzi to na przykład awokado, fasola, groch, orzechy, soczewica, ziarno pszenicy, szpinak, rodzynki, śliwki, wątróbka, nerki, ryby, kraby oraz krewetki. Gotowanie potraw w miedzianych naczyniach może podnosić jej [...]