[...] i indyk nie ma tłuszczu? nie ma wspomnianne, że jest robione n z piersi. równie dobrze mogą tam siedzieć wynalazki typu ściągna itp. Sam składnik białko sojowe skreśla tą kiełbasę, ale raz na jakiś czas można zjeść ;-) z drugiej strony patrząc na cenę ta kiełba powinna być wysokiej klasy... Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-07-04 19:59:55
1. do 5 dni, ale zależy jak przechowywany ( proponuję do 4 :P ) 2. można, ale będą niesmaczne. Po rozmrożeniu wrzuć na patelnię i podgrzej Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 18:17:04
[...] ryż potrafi wytrzymać w chłodni. I nikt się jeszcze nie zatruł. Sam oczywiście NIGDY nie serwowałem czegoś takiego, bo sumienie mi nie pozwalało, ale niestety tak robią. Nigdy nie wiecie co jecie %-) Po co gotujesz tyle ryżu i go wyrzucasz? A ludzie z głodu umierają, a Ty Ty ! Nagan mu \-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-07 12:33:54
[...] się kolosalną ilością. przerabiałem to milion razy i w szkole i na zajęciach praktycznych. Po prostu zjedz kawałek tej karki i wskocz na roerek na 20 min i po problemi ;-) mi moje żarcie też nie smakuje szczerze mówiąc ... %-) na siłę wciskam ledwo...tylko pancaksy mogę nosem wciagać Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-13 10:19:37
tylko te wiejskie kury mają 200% bardziej wartościowe białko niż te z klatek Wiem właśnie :) Korzystam ile mogę,z tego co rodzinka hoduje :) Dzięki kolejny raz za pomoc :)
Kup turystyczną lodówkę. Za stówkę jak się postarasz to znajdziesz. Edt A tam studenciki i wymówki. Zajechałem po myszkę do sklepu i spotkałem takie coś http://www.editer.pl/fotka/bcc032c5fc2594dbbfdaaac90f15d662_1.jpg Cena śmieszna, a ile pożytku z tego może być Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-26 21:43:57
wartość placów to raczej indywidualna sprawa już. Nie sugeruj się raczej tym. A ile tam jajek jest? Może to tłuszcz z żółtek Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 14:09:04
Gotowanie, pieczenie, smazenie i grillowanie nie zwiększy wagi mięsa. Tu mogę się założyć o wszystko, a innego rodzaju obróbki termicznej ni ma, chyba że moja szkoła była słaba ale w to śmię wątpić ;-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 16:50:03
To temat z poradami kuchennymi, a nie z poradami przy ćwiczeniach %-) Z ciekawości przeglądnąłem właśnie wieeele stron i nawet w kuchni molekularnej nie ma innych sposobów na obróbkę termiczną mięsa niż te których używamy na codzień w domu/pracy, także...miotacz płomienia pozostaje Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-28 19:07:11
na duży ogień i zamknij pory w mięsie. Bardzo logiczne i profesionalne podejście ;p ******************************** Także i ja zapytam sobie teraz...planuję zakupić patelnię teflonową, może ktoś coś ostatnio wyhaczył dobrego i może polecić? ;-) Ma być dobre %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-29 09:21:58
100 kcal w te czy te co za roznica... proch z budyniu to chyba mąka ziemniaczana albo skrobia. zważ i policz Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-06 18:24:20
[...] Jak sie wyleje 3 krople i rozsmaruje pędzelkiem po patelni to nic sie nie stanie. Tyle gówien siedzi w dzisiejszym jedzeniu ze smażenie na szklance kujawskiego nie będzie groźne Co do dymienia: smażę na kujawskim, oliwie, rzepakowym, kokosowym, słonecznikowym i nigdy mi nie dymi %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-29 23:04:20
Polecam"tradycyjnie" pieczonego bez folii i rękawów w miodzie, soli, pieprzu i soku z pomarańczy. Do tego warzywka pokrojoe i również podpieczone, a do warzywek sos kawowy. Lekko słodkawe danie wyjdzie, ale będzie przepyszne Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-18 21:24:05
1. Graham 2. Jest napisane %-) 3. Im wyższy typ maki tym wiecej minerałów. Przeczytaj o typach mąki bo szkoda przepisywać mi tu internet %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-06 00:11:45
Tutaj po kazdym mozna się wszystkiego spodziewać };-) Swoją drogą może ktoś polecič jakiś solidny nóż? nie nożyk...kosę. Najlepiej do 300zł. Paszkos, moze cos tam posiadasz sprawdzonego ? nie lepiej te 300 zl na jakas lepsza suplementacje wydac };-) z nozyka ani masy nie bd ani lepszych wynikow silowych \-)
A gdzie to kupiłaś? grekar nie schlebiaj sobie tak bardzo :D lubiekaszke na pewno by się nie skusiła :D a na tej wołowinie pieczeniowej powinno być z czego to powstało Idź jedz musztardę %-) Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-01-23 20:55:27
Łopatka? O fuuuj, jak można to jeść ?! W ogóle jakim prawem to sprzedają w sklepach? Powinni zakazać sprzedawania tuustych opatek :-o Ale się czepiasz @@-) Nie twierdzę, że jest fuj. Po prostu ciężko by mi było dobić białko bez odżywki. I pewnie jajek bym nie wmieściła %-)