Ta chałwa to złooo! Zrobiłam z Syntha-6 chocolate milkshake (już bez słodzika). Najpierw musiałam powstrzymać się od wyżarcia "na świeżo", a potem nie pożarłam wszystkiego na raz tylko dlatego, że mąż domagał się swojej porcji. Nie wiem czy mi się od tego redukowania tak smak zmienił czy to na prawdę lepsze niż kupna chałwa. Teraz już [...]
Służy. Chałwa..węglowodany w niej zawarte to większośc chyba jednak sacharoza czyli cukier..tak sobie..tłuszcz po treningu spowalnia wchłanianie wegli i białka.Łyknij sobie nieco glukozy.Chalwa dobra na przegryzkę na masie Pzdr.
Niedziela-04.09 Cały dzień taki nudnawy,jak typowa niedziela,z rana na czczo zrobiłem 20min cardio a później standardowo. Trening jak na moję standardy mega późno bo po 18. Z pozoru trening długi ale zrobiłem go w niecałą godzine. Ludzi nie było dużo więc można było spokojnie trenować. Po treningu 20min cardio żeby się lepiej jadło no i chciałem [...]
Wczoraj DNT Bieganie 9,7 km, 54 min. Miska plus warzywa nieliczone /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/38af1c99327346fea31622df3f283c06.png Dzisiaj DT Trening 1 1a. wyciskanie sztangielek płasko 4 serie 12 x 10,5 1b. wiosłowanie sztangą w opadzie tułowia 4 x 10 x 42kg , 2a. wyciskanie sztangielek na barki siedząc 4 serie 12 x 5,5kg 2b. [...]
Nie no serio, w manekinie trochę szarlotki od Sylwi podjadłem, teraz czekolada reeses, jeszcze od Matiego na czarną godzinę %-) Jakieś biedronkowe m&msy, chałwa i rożek, i jestem napchany i przesłodzony.
ja JEM, poza tym uczelnie mam na tyle blisko, ze wystarczy mi dluga przerwa by przyjsc i cos zjesc . nie znasz sie na zartach . ale chalwa dobra byla? .
Ja robię podobną. Sezam praże w piekarniku, bo z patelni strzelał mi ten sezam dookoła.Poza tym miksuję nie do konsystencji piasku a bardziej, wychodzi jak tahini. ale to pewnie kwestia gustu. Używam mieszanki sezamu łuskanego i niełuskanego, z niełuskanego chałwa jest bardziej delikatna. Zamiast miodu rozpuszczam ksylitol z odrobiną - ale [...]
Ja robię podobną. Sezam praże w piekarniku, bo z patelni strzelał mi ten sezam dookoła.Poza tym miksuję nie do konsystencji piasku a bardziej, wychodzi jak tahini. ale to pewnie kwestia gustu. Używam mieszanki sezamu łuskanego i niełuskanego, z niełuskanego chałwa jest bardziej delikatna. Zamiast miodu rozpuszczam ksylitol z odrobiną - ale [...]