SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

beta hcg

  • Witam. Mam pytanie odnoście HCG. Do kiedy jest wykrywalność we krwi Beta HCG ? Otóż byłem wczoraj u urologa ponieważ prawe jądro znacznie mi się powiększyło. Wykonał USG po czym przepisał antybiotyk i dał skierowanie na badania LDH, AFP i w tym BETA HCG. Problem polega na tym że na zakończeniu cyklu (samego teścia) tydzień temu zakończyłem [...]

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 3857 Data: 3/17/2018 9:21:20 AM Liczba szacunów: 12
  • Beta hcg

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Czy możliwe by beta hcg jednego dnia wyniosło 40,o1 UML po 48 godz 0,45 a po kolejnych kilku 0,5. Dodam że przy 0,45 UML został stwierdzonych przez ginekolog pecherzyk płodowy w usg dopochwowym oraz przy podstawowym badaniu szyjka oraz macica dały oznaki wczesnej ciąży. Co mam o tym myśleć wizytę mam dopiero 7 maja [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1471 Data: 4/16/2019 3:39:56 PM Liczba szacunów: 0
  • odczyt wyniku beta-HCG

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    JAKI MAM odczytac WYNIK BADANIA beta- HCG BO MAM 1 653 prosze o odpowiedz bo chce wiedziec czy jestem w ciazy prosze o odpowiedz ...................................... ..............................

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1248 Data: 5/26/2011 6:29:49 PM Liczba szacunów: 0
  • badania total beta-hcg

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    jestem w zagrozonej ciazy robiłam badanie bhcg i wynik wyszed 81 946,0 co to oznacza?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 722 Data: 9/10/2012 12:22:56 PM Liczba szacunów: 0
  • immunochemia hcg-beta

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    kobiety nieciezarne 0,0-7.0 3tydzien ciozy 5,8-71.2 4 tydzien ciozy9,5-750,0 5tydzien ciozy217,0-7138,0 6tydzien ciozy158,0-31795-0 8tydzien ciozy 32065-0-149571-0 9 tydzien ciozy 63803=0-151410-0 10 tydzien ciozy4559,-0186977-0 12tydzien ciozy 27832-0,210612,0 14 tydzien ciozy 13950,0-62530-0 15 tydzien ciozy 12039-070971-0 16 tydzien ciozy [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 956 Data: 10/22/2012 2:15:18 PM Liczba szacunów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    [...] wbitę podskórnie HCG po już po około 10-15 minutach. Obecnie mam Pregnyl z apteki. Niewiem jak będzie późniejjak przestana produkować. Czy endo wypisze zamiennik jeśli nie to under. Jeżeli ktoś nie jest pewny czy działa czy nie to warto zrobić badanie na beta HCG w każdmym laboratorium. Co czujesz jak zacznie działać hcg? Swędzenie jaj?

    Odpowiedzi: 25754 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/5/2020 4:21:57 PM Liczba szacunów: 0
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    [...] Niewiem jak będzie późniejjak przestana produkować. Czy endo wypisze zamiennik jeśli nie to under. Jeżeli ktoś nie jest pewny czy działa czy nie to warto zrobić badanie na beta HCG w każdmym laboratorium. Co czujesz jak zacznie działać hcg? Swędzenie jaj? [...]

    Odpowiedzi: 25754 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/5/2020 5:38:26 PM Liczba szacunów: 1
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    Też odczuwam wbitę podskórnie HCG po już po około 10-15 minutach. Obecnie mam Pregnyl z apteki. Niewiem jak będzie późniejjak przestana produkować. Czy endo wypisze zamiennik jeśli nie to under. Jeżeli ktoś nie jest pewny czy działa czy nie to warto zrobić badanie na beta HCG w każdmym laboratorium.

    Odpowiedzi: 25754 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/5/2020 9:41:02 AM Liczba szacunów: 1
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    Post
    Doping - zdjęcia
    PRO

    Wbij to HCG i zrób bania krwi na beta hcg i się przekonasz.

    Odpowiedzi: 25754 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/10/2020 10:26:28 PM Liczba szacunów: 0
  • Odebrałem dzisiaj badania na beta HCG, testowana była Actiza. Badania nie wykazały obecności HCG. Estradiol lekko podniesiony.

    Odpowiedzi: 1152 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/30/2020 3:19:38 PM Liczba szacunów: 1
  • Odebrałem dzisiaj badania na beta HCG, testowana była Actiza. Badania nie wykazały obecności HCG. Estradiol lekko podniesiony. Szkoda kasy na to badanie , bo w większości tak wychodzi

    Odpowiedzi: 1152 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/30/2020 3:39:44 PM Liczba szacunów: 0
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    23 - beta hcg, estadriol 14,50 , testosteron 17, tsh 11, lh 14,50 , fsh 14,50 , prolaktyna 14,50 , Coś jeszcze? Zmieniony przez - Cycushki w dniu 2018-01-07 18:07:29 USG

    Odpowiedzi: 6113 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/7/2018 11:49:24 PM Liczba szacunów: 0
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    23 - beta hcg, estadriol 14,50 , testosteron 17, tsh 11, lh 14,50 , fsh 14,50 , prolaktyna 14,50 , Coś jeszcze? Zmieniony przez - Cycushki w dniu 2018-01-07 18:07:29

    Odpowiedzi: 6113 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/7/2018 6:07:16 PM Liczba szacunów: 0
  • Flex, a pamiętasz co dokładnie wychodziło. Bo temat wydaje się ciekawy. Może powinienem zbadać beta HCG, tak jak badają kobiety?

    Odpowiedzi: 1152 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/30/2020 7:50:23 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] Wbite 2.5tys j /SFD/2020/12/10/e1441ae50e354d3daf01fa2368e73cfe.jpg /SFD/2020/12/10/cb7bbaa3f80b4fdd9c809070f2050ae0.jpg Po opakowaniu OK. Wbijaj nie gadaj. Po takiej ilości nic nie poczujesz. Jak masz wątpliwości po paczce leć na badania i zbadaj beta hcg, jak wyjdzie powyżej 3 to działa. Zmieniony przez - colin2000 w dniu 2020-12-10 19:52:47

    Odpowiedzi: 1152 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/10/2020 7:49:30 PM Liczba szacunów: 0
  • A jak by zbadać beta-hcg po wbiciu hcg ?

    Odpowiedzi: 39513 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 4/23/2019 10:29:29 AM Liczba szacunów: 0
  • Nie ma labu niestety gdzie mozna zbadac hcg Jedynie można zrobić badania z krwi na beta hcg, jednak wynik też nie będzie miarodajny ile jest hcg w danym labie. Jedyny plus tego badania jest taki czy wogole siedzi hcg to co wbijamy. Wynik zawsze powinien być powyżej normy oczywiście pomijając inne choroby jak np. rak jądra który też daje w wynik - [...]

    Odpowiedzi: 21622 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/10/2021 9:27:07 PM Liczba szacunów: 2
  • [...] Dwojako można zinterpretować ten dzień. Mimo grypy, trening odwalony książkowo, ogolnie super czucie, no bomba. Z drugiej strony, z rana zrobilismy mojej narzeczonej wyniki beta-hcg + progesteron. Beta-hcg w kosmosie no to myslimy sobie super w koncu ciąża/ Nie mineła godzina i zaczeły się obfite krwawienia no i szpital, Żaneta została w [...]

    Odpowiedzi: 711 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 12/12/2019 10:53:14 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] hormonów w moim przypadku, co jest za nisko, a co za wysoko (mimo, że wszystko mieściło się w widełkach z lab). Od razu dostałem bromergon, duże dawki vit. E, zastrzyki z beta-hcg i jakieś inne witaminki. Na beta-hcg libido super, codziennie poranne erekcje itp. ale niestety po odstawieniu beta-hcg problem powrócił po około 2 tygodniach. [...]

    Odpowiedzi: 33 Ilość wyświetleń: 3682 Data: 4/11/2016 12:13:34 AM Liczba szacunów: 0
  • [...] do produkcji lh i fsh mimo ze na badaniach Ci to wyjdzie ze i tak masz 0.1 nawet gdy bijesz hcg . Ale sprawdzic hcg mozesz albo na tescie ciazowym czy jest prawdziwe albo zrobic badania krwi beta hcg koszt okolo 30 zl teraz jade co 4 dni 100 mg czekam za badaniami testy jak to wyglada teraz jezeli bedzie wysoko ponad norme to zminiejsze dawke..

    Odpowiedzi: 210 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 9/28/2016 12:14:25 PM Liczba szacunów: 0