[...] - błonnika oraz soli mineralnych i witamin z grupy B oraz 30% mąki pszennej jasnej, która poprawia strukturę miękiszu chleba * syrop skrobiowy i cukier inwertowany aromatyzowany zwiększają ilość cukrów prostych, łatwych w trawieniu oraz polepszają smak i wygląd chleba, dodatek naturalnego miodu nadaje specyficzny smak chleba * [...]
[...] emocji. Obciąża to, niestety, Twój organizm. Dlatego miewasz problemy z przemianą materii. Ponieważ raczej jesteś wzrokowcem i estetką, ważny jest dla Ciebie kolor i aromat dań. Co powinnaś jeść? Wszystko, co lekkostrawne i poprawiające nastrój. Może to być muesli, sałatka owocowa lub baton energetyzujący. Dzięki nim utrzymasz stały [...]
[...] głęboki, bogaty i wyrazisty smak. Zawarta w niej Marakuja, jest lekko kwaśna, ale łączy się ze słodyczą dojrzałych, soczystych owoców mango dając cudowny smak egzotyki. Jej aromat przywodzi na myśl upalne wakacje na tropikalnych plażach. Jest bardzo intensywny, ale i orzeźwiający z dominującą nutą mango. Głębia smaku rozchodzącego się w ustach w [...]
[...] OPIS Regeneracja skóry, włosów i paznokci Produkt wolny od GMO, glutenu, soi, jajek, orzechów i mleka Produkt zawiera naturalne barwniki i aromaty Włosy/ Skóra/ Paznokcie jest suplementem diety w płynie zawierającym w swoim składzie kolagen typu 1 i 3, biotynę, kompleks witamin, minerałów i aminokwasów oraz [...]
[...] np. otręby lub płatki owsiane zmielone na mąkę ( na zdjęciach właśnie tak zrobiłem ). - Jeżeli ktoś lubi można dodać przyprawę do piernika, ciast lub cynamon - Może też być aromat do ciast Polecane dodatki: ( na zdjęciu końcowym ) - Masło orzechowe - Jogurt naturalny - Twaróg - Dowolne owoce Wartości odżywcze: ( dla: 100 g mąki, 3 jajka, 200 ml [...]
[...] dziennego spożycia) Wartość energetyczna w 100 g: 1627 kJ / 383 kcal. Skład: hydrolizat węglowodanów o różnych współczynnikach glikogenicznych, kwasek cytrynowy jednowodny, aromat cytrynowy identycznie naturalny. Sposób użycia sugerowany przez producenta: Max Carb spożywa się w formie napoju. W zależności od zapotrzebowania organizmu można [...]
[...] zamrożenia! Moje 2 sprawdzone sposoby na przedłużania trwałości surowego mięsa. Peklowanie - nie tylko chroni je przed psuciem, ale również nadaje charakterystyczny aromat, smak i barwę. Wyróżniamy dwa sposoby pekli, ale opiszę ten którego używam. Metoda ta polega na zanurzeniu mięsa (1kg) w mixie: -soli 4 dag -saletry sodowej lub [...]
[...] winpocetyna 99%, winkamina 99%, ditlenek krzemu, L-tyrozyna, kofeina, N-Acetyl cysteina, L-fenyloalanina, siarczan wanadylu, maltodekstryna, substancja słodząca: sukraloza, aromat. Sposób użycia: stosować jedną płaską miarkę rozpuszczoną w 470 ml wody lub soku, 2 razy dziennie: 30 minut przed i 15-45 minut po treningu. Dostępne opakowania: [...]