Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2
Witam...
mam prosbe, pomozcie mi dobrac odpowiednie dla mnie cwiczenia... i nie zjezdzajcie mnie tu na forum, ze jest mnostwo takich tematow tylko prosze pomozcie...
mam do dyspozycji tylko sprzet wlasnorobny (homemade), czyli laweczke, sztange z obciazeniem 56kg, ekspander, skakanke, obciazenia do zalozenia np na rece lub nogi do 1.5kg i maly pokoj (no i garaz, jesli ewentualnie doradzicie mi cos zrobic ) mam 18lat, 178cm, 73kg i zalezy mi na wyrobieniu sily, nie wygladu... nie uzywam zadnych odzywek czy suplementow i nie mam zamiaru wiec nie piszcie zeby kupowac jakies syfy... czysty trening...
bardzo Was prosze o pomoc. pozdro
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Szacuny
0
Napisanych postów
140
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1030
jesli nie stac cie na sprzet(wielu znas ma ten problem)to i tak
mozesz zrobic se dobra siłe napoczatek beton i jazda robisz se nakład i cwiczysz drazek w garazu wyciąg (2 kółka z wuzka z polo
ja tak zrobiłem ) i masz całkiem dobra siłe w prawdzie z czasem
ci zbrzydnie ciagle sypiacy ci sie na głowe beton ale czego sie
nie robi dla ukochanej sylwetki .pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2448
Jestes poczatkujacy wiec plan typowo silowy moglby byc niebezpieczny i sprzet... przypuszczam ze natych 56 kg to nie zaszalejesz. A eskpandery i obciazenia na odnogi to mozesz o kant d*** potłuc.
Dla ciebie w tym momencie FBW. Czytaj podwieszone w dziale trening.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2
no wiem ze moge wywalic w kibel ale nie mam nic innego do cwiczenia... przykro mi, nie kazdy ma mozliwosc isc do sklepu i zdejmowac z półek... wiec chce zrobic cokolwiek zeswoim "schabem" z tym co mam...
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2448
Aby wyrobic sile trzeba pracowac na malej ilosci powt, a co za tym idzie nalezy operowac duzymi ciezarami. Chyba nie powiesz mi ze 56 kg jest dla ciebie wystarczajace w np przysiadzie i martym.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2
no nie jest to dla mnie max, ale obciazenie dam rade skolowac... no i prawde mowiac ja slyszalem, ze wlasnie zeby wyrobic sile nalezy robic duzo powtorzen malymi ciezarami... ale nie wiem...