SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Meraviglia / Blog / Mój sukces to ja :-)

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 36637

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 19441 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 94708
Nigdy maksów nie sprawdzałam

no to chyba najwyższa pora

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45955
podziwiam za te jajka + jogurt naturalny
u mnie się to kończyło zwykle, jakby to powiedzieć, dość efektownie

a tak poza tym fajny dziennik, dużo fotek, od razu się głodny zrobiłem

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2926 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53926
Lady M, może i byłoby dobrze sprawdzić maksy, ale raczej nie mam takiej możliwości w przypadku przysiadów i wyciskania leżąc ze względu na brak asekuracji
Może kiedyś…

Carbon, nie wiem co dziwnego jest w jajkach z jogurtem
Bardzo mi ten posiłek smakował









1.
owies, otręby pszenne, jajka, jabłko, tran, wapń
kawa z mlekiem
2.
polędwiczka wieprzowa, papryka
3.
polędwiczka wieprzowa, papryka, ogórek
kawa z mlekiem
4.
polędwiczka wieprzowa, razowiec, oliwa, musztarda, kalafior
*TRENING interwałowy
5.
serek wiejski, papryka, magnez + potas

SUMA
144B / 73T / 88WW / 1590kcal

4.









TRENING interwałowy
CYCLING - 7 interwałów: 4 min. 85-93% HRmax / 2 min. 65% HRmax.
Średni puls całego treningu 80% HRmax.
Ledwo doszłam do siebie po tym treningu, a jako że nieźle przemieliłam nogi, to jutro może boleć
Poza tym poczułam, że mam coś takiego jak płuca

Zmieniony przez - meraviglia w dniu 2010-09-20 23:07:17

Meraviglia!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
4nn Instruktor Sportu
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 18856 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 105215
Piękne mięsko... masz jakieś przyprawy, w których obtaczasz mięso?

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2926 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53926
Kombinuję z różnymi przyprawami.
Wołowinę marynuję "na kwaśno" - w musztardzie z octem balsamicznym i dodatkiem różych ziół (majeranek, ostra papryka, jałowiec, tymianek).
A powyższą polędwiczkę zaatakowałam imbirem, cynamonem, goździkami, czosnkiem i kuminem. Nie marynowałam, bo to delikatne mięso, więc nie ma takiej konieczności.

Meraviglia!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zaiste, zacny kawał mięsiwa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
4nn Instruktor Sportu
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 18856 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 105215
W takim razie muszę zrobić zakupy przyprawowe, bo nie podchodzi mi już mięso z tymi, które mam. Ja trzymam krótko w przyprawach najczęściej z braku czasu, bo mięso kupowane na bieżąco i trzeba robić "na już"

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1979 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 8210
Ja też mam problem z asekuracją w maksach ,a je warto robić raz na jakiś czasMarynowane mięso jest najlepsze ja zawsze marynuje jak nie ma czasy wystarczy nawet godzinka w marynacie ,a sam całkiem inny (choć mięso trzeba lubić) Kurcze jaki ten Twój chleb jest pięknyja ,bym chciała sama piec chlebek ,ale właśnie mam problem z zakwasem nigdy nie robiłam .A ten sklepowy chleb przestał mi smakować jakiś taki słony,ze go nie jem ,choć trzeba bedzie zacząć jeść chleb ,bo owoce powoli się kończą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 848 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11694
Posilki wygladaja zachecajaco !;D
Pozdrawiam i zycze sukcesow :)

Deep into yourself is where You will find motivation.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 3070 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 64241
Też się przymierzam do pieczywa na zakwasie, ale właśnie takiego 100% żytniego Do tej pory moja mama piekła chleb, ale mieszany, wieloziarnisty. Zakwasu nie robiła, bo dostała od kogoś trochę odłożonej masy na chleb i teraz zresztą też zawsze odkłada trochę masy, jako zakwas. Dlatego największy problem stanowi zrobienie pierwszego zakwasu, ale może kiedyś się odważę. Ostatnio nawet wpadł mi w ręce przepis,ale tam jeszcze była jakaś zaparka (z tego chyba dalej robi się zakwas ). Muszę się bardziej zainteresować tematem chleba i wreszcie zaryzykować A ten twój chlebek wygląda tak smakowicie, że mrożenie to dobry pomysł, nie tylko po to by zachować świeżość i mieć na później, ale też by zapobiec zjedzeniu połowy na raz

"Jeśli spędzasz zbyt wiele czasu myśląc o czymś, nigdy tego nie dokonasz" (Bruce Lee)

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pierwszy Split - ocena

Następny temat

Plan do oceny split (masa)

WHEY premium