Składniki:
- puszka tuńczyka
- puszka mieszanki meksykańskiej Bonduelle
- 2 jaja ugotowane na twardo
- kawałek papryki czerwonej
- pomidor
- pół torebki ryżu brązowego
- łyżka majonezu
Przygotowanie:
ryż gotujemy wg przepisu (standardowo ok. 30 minut), odsączamy mieszanke i tuńczyka, jaja i papryke i pomidora kroimy w drobną kostkę, dodajemy łyżke majonezu i mieszamy wszystko
jak dla mnie z tych proporcji jest żarcia na 3 obiady
Wartości odżywcze w 100g (przybliżone):
B 42
W 54
T 25
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2008-10-12 17:15:43
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-12-31 11:25:12
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html