Szacuny
10
Napisanych postów
3212
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10998
Durum? To makaron biały, bezjajeczny, z mąki pastryfikowanej z twardych ziaren semoliny durum - tak to zdaje się leci Smakuje jak... makaron gotuje się w zależności od wielkości i formy, 3, 5, 8 minut. Polecam wszelkie włoskie pasty. Cena korzystna i pewność, że makaron OK. Nie polecam lubelli
"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
188925
zawsze jeszcze z orkiszu mozna, troche odmiana smakowa , a orkisz ma wiecej wartosci odzywczych niz przenica. Bardzo smaczne sa lane kluski z maki orkiszowej
Szacuny
10
Napisanych postów
3212
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10998
Raduś, pełne ziarno lubelli jest nawet bardzo dobre w smaku, ale nie do końca wiadomo jak bardzo to ziarno jest pełne i jaka ta przenica (Obli, for You) jest. A tu chodzi o twardość ziaren
"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
188925
pelne ziarno fabryczne jest i tak pozbawione zarodka bo za duzo oleju w mieleniu by powstawalo (wiec usuwaja wczesniej), a w tym zarodku to najwiecej dobra siedzi.