SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Noelionka/BLOG- redukcja

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11727

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5025 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44470
nie ma problemu z dostaniem, w każdym większym supermarkecie, albo jakiejś dobrej sieci sklepów spożywczych

od czasu do czasu możesz też zjeść DZIKI ryż, jest dużo droższy (ok 6zł za 200g) w smaku, jak ryż, ale ma dużo wartości odzywczych i takie tam

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 83 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 762
to też kupię- będę więc miała jakieś urozmaicenie :) - bo brązowy makaron raz miałam i mi totalnie nie smakuje :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3212 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10998
Brązowy makaron jest fatalny. Wolę z durum

"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"

http://*******/4b7r 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 83 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 762
a tego to nie znam - może spróbuję, jak ryż mi się znudzi ...

Jeszcze jedno - a jak długo się gotuje? :)

Zmieniony przez - noelionka w dniu 2008-02-26 21:41:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3212 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10998
Durum? To makaron biały, bezjajeczny, z mąki pastryfikowanej z twardych ziaren semoliny durum - tak to zdaje się leci Smakuje jak... makaron gotuje się w zależności od wielkości i formy, 3, 5, 8 minut. Polecam wszelkie włoskie pasty. Cena korzystna i pewność, że makaron OK. Nie polecam lubelli

"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"

http://*******/4b7r 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
zawsze jeszcze z orkiszu mozna, troche odmiana smakowa , a orkisz ma wiecej wartosci odzywczych niz przenica. Bardzo smaczne sa lane kluski z maki orkiszowej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
Pełne ziarno lubelli jest całkiem niezły, jak i Fit jakiejś polskiej. No i orkiszowy siedzi, ale jest bez jajek .

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
matko radziu teraz to tej pszenicy poprawic nie moge , ale obciach <pali sie ze wstydu>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 3212 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10998
Raduś, pełne ziarno lubelli jest nawet bardzo dobre w smaku, ale nie do końca wiadomo jak bardzo to ziarno jest pełne i jaka ta przenica (Obli, for You) jest. A tu chodzi o twardość ziaren

"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"

http://*******/4b7r 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
pelne ziarno fabryczne jest i tak pozbawione zarodka bo za duzo oleju w mieleniu by powstawalo (wiec usuwaja wczesniej), a w tym zarodku to najwiecej dobra siedzi.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening na cykl

Następny temat

Można ćwiczyć mieśnie grzbietu z nadramiennymi???

forma lato