SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Bezglutenowa pizza ryżowo-gryczana

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 14537

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
ładna:) też wczoraj robiłam :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5998 Napisanych postów 10075 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214432
Dzieki cod, byla super tylko przykleila mi sie do papieru, nie wysmarowalam go niczym wrrr
Zrobilam ze 120g maki gryczanej i 40g maki zytniej razowej (nie mialam ryzowej a mi nie zalezy na bezglucie)





Zmieniony przez - missInvincible w dniu 2016-09-05 11:47:28
1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 2013 Wiek 41 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 23896
Od dawna mi sie marzyla ale ciagle cos przeszkadzalo. Wyszla pyszna

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
hej cod, czy tą łyżeczkę cukru trzeba koniecznie dodać?

xxx

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4327 Napisanych postów 18003 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 282946
lepiej drożdze rosną, ale bez powinno też wyjść
tak naprawdę ten cukier i tak zostanie zjedozny przez drożdze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1990 Napisanych postów 5138 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 72466
dzięki bziu

xxx

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
Zgadzam się pochwal się efektem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 544 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 6789
Wow ! Gratulacje wyglada super. Robię w najbliższym czasie .
Mam tylko pytanie, czy te 60 g mąki - nie napisane jakiej - to może być razowa? Czy jaka ma być, żeby wyszło tak jak w 1 poście :)
No i jak zrobić sos pomidorowy , bo też coś nie napisane i ile Dzieki za inspiracje ! Pozdr!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
Chodziło mi o ryżową, ale jeżeli nie zależy Ci na bezglucie to możesz dać obojętnie jaką. A sos pomidorowy to ja robię tak, ze pomidory z puszki mieszam z przyprawami- czosnek, zioła prowansalskie, chilli i tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masło orzechowe w diecie fit...

Następny temat

Słodkie kluski jaglane z patelni by Julczik

WHEY premium