Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
FiQusDogadzasz sobie w tej pracy ;)
Nie ma lekko, micha trzymana być musi

Na szczęście mam ten komfort, że moge sobie w pracy na spokojnie zjeść na dwa razy bez żadnej spiny

ryba266Ta pierś co robiłeś to w takim cieście jakby. W sensie że kurczaka wrzucasz do tego jajka z mąką i później całość smażysz. Muszę spróbować takiego sposobu. Do tej pory robiłem tak, czy to ze schabem, czy filetem z kurczaka, że najpierw maczałem w jajku, później do osobnego talerzyka z mąką ryżową. Wtedy w takiej panierce jest. Ale to takie duże kawałki mięsa.
Po prostu kroje mięcho na drobne kawałeczki w misce/garnku czy tam czymkolwiek bełtam mąke z jajkiem i przyprawami jak ktoś chce, potem mieszam wszystko razem i rzucam na rozgrzaną patelnie.
Oczywiście proporcje można sobie samemu ustalić, np dać więcej mąki. Ja dałem tak żeby mi pasowało pod dzienne makro

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

Pstrąg łososiowy doprawiony solą , pieprzem cytrynowy i sokiem z cytryny
+ wafle ryżowe


ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
W smaku petarda !

Risotto paprykowe
Ogórki musztardowe sprezentowane przez Ciocię





ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
FiQusJeszcze jak go rozpieszczają ;(
Nie rozpieszczają ...
po prostu dbają!


ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

zapomniałem wieczorem wrzucić



________________________________________________________________________
Dziś wcześniej skończona praca, to od razu zorbiłem szame na jutro żeby ciut luźniejszy wieczór był

Mięso z udek kurczaka + mięso z fileta, doprawione kamis 5 smaków, miodem i sosem sojowym
Ryż
Nerkowce



Zmieniony przez - K_PS w dniu 2015-09-29 16:39:07
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

na podstawie przepisu:
https://www.sfd.pl/Bananowo__Kakaowe_gofry-t1088808.html
dzisiejsze dodatki:
- maliny
- wpc choco - cookie






ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
Ciasto wiśniowe wysokobiałkowe
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- ...
- 211
-