SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Fuuun akcja transformacja-work in progress

temat działu:

FITMAX

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 86544

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
W Sopocie startujesz ? :)
Jakie masz masło orzechowe ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
Jestem w roli widza Masło orzechowe różnie Primavika bez soli i cukru. I swoje własne migdałowe połączone z właśnie primavika b/c, obliczyłem proporcje, i wiem jakie ma makro Te bez soli i cukru w smaku jest tragiczne, ale mieszam ze słodzikiem i smakuje jak z cukrem hehe Byłem w przychodzi na zdjęciu szwów.... nie zjeli mi bo nie miałem jakiegoś tam skierowania/wypisu czy czegoś tam, nie chce mi się tego załatwiać także lekarz Fuuun właśnie zdejmuje w domu szwy Jeden już zdjąłem, z drugim sa małe komplikacje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21512 Napisanych postów 30767 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870193
Nie korci spr obować? Forma jest świetna, tyle co odwodnić. A poziom w juniorach nie będzie raczej mega wysoki. Ties, Owca z WK, Bartek od Adama Sukera... Nikt więcej nie przychodzi mi do głowy z tych znanych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
Pewnie że korci Ale już dawno temu postanowiłem sobie, że jak wyjdę, to chcę wyjść, i żeby ludzie mówili "chłopak przygotował naprawde konkretną forme" (przy całkiem dobrej ilości mięsa). Plany są najprawdopodobniej wyjdę gdzieś na końcóweczkę 2015, żeby podczas matur i egzaminów zawodowych nie być na ketozie, lc, itd czyt.w ciężkim stanie umysłowym . Ruszam teraz konkretnie z masą jakies 8 tygodni. Potem odpocznę, zregeneruje się troche, lekkie roztrenowanie. I od połowy listopada jakoś, początek grudnia, dalszy ciąg masy A ta forma teraz, jest dobra, ale nogi jak mówe (tyłek, 2jki ulane). A chciałem zrobić takie redu dla siebie, żeby zobaczyć co trzeba najbardziej poprawić, i wgl. na czym stoję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
Jak zrobic to maslo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Właśnie ja też sobie robię, bo Sante i inne to wszystko z cukrem. Chciałbym spróbować kupnego, a tę Primavikę gdzieś kupię czy tylko Allegro ?
Sly
Po prostu mielisz w mikserze/shakerze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
dzieki, ale slyszlaem cos ze wczesniej trzeba wlozyc na iles tam czasu i stopni do piekarnika

Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:28

Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
Primavika jest w Piotrze i Pawle.

A co do masła :

migdały prażymy na patelni
przepuszczamy przez maszynke do mielenia miesa na najdrobniejszych oczkach pare razy, az powstanie "masło"
dodajemy słodzik (jak chcemy) i olej (jaki tam chcemy-ale nie jest to konieczne)
mieszamy, i jest gotowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Sly-tech FitMax
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3583 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16407
na ile czasu i ile stopni to praznie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
wylej z łyżeczke oleju rzepakowego na patelnie, i wrzuć na rozgrzaną patelnie orzechy. Prażysz do momentu aż zaczniesz słyszeć "pykanie" (jak popcoron hehe) i jak orzechy się mocno przyrumienią. Ja robiłem tylko z migdałów i włoskich. Ale myślę że z innymi też będzie git
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

BUDUJ KALORYFER W KUCHNI - GOTUJ Z TRENER GRUSZECKĄ

Następny temat

"Długa przerwa czyli czas na wypasiona kanapkę"

WHEY premium