Jakie masz masło orzechowe ?
...
Napisał(a)
Jestem w roli widza Masło orzechowe różnie Primavika bez soli i cukru. I swoje własne migdałowe połączone z właśnie primavika b/c, obliczyłem proporcje, i wiem jakie ma makro Te bez soli i cukru w smaku jest tragiczne, ale mieszam ze słodzikiem i smakuje jak z cukrem hehe Byłem w przychodzi na zdjęciu szwów.... nie zjeli mi bo nie miałem jakiegoś tam skierowania/wypisu czy czegoś tam, nie chce mi się tego załatwiać także lekarz Fuuun właśnie zdejmuje w domu szwy Jeden już zdjąłem, z drugim sa małe komplikacje
Przygotowania 2016. Hi-Tec Nutrition !
http://www.sfd.pl/Patryk_Gimiński__Czas_się_pokazać__2016.-t1090758.html
...
Napisał(a)
Nie korci spr obować? Forma jest świetna, tyle co odwodnić. A poziom w juniorach nie będzie raczej mega wysoki. Ties, Owca z WK, Bartek od Adama Sukera... Nikt więcej nie przychodzi mi do głowy z tych znanych
...
Napisał(a)
Pewnie że korci Ale już dawno temu postanowiłem sobie, że jak wyjdę, to chcę wyjść, i żeby ludzie mówili "chłopak przygotował naprawde konkretną forme" (przy całkiem dobrej ilości mięsa). Plany są najprawdopodobniej wyjdę gdzieś na końcóweczkę 2015, żeby podczas matur i egzaminów zawodowych nie być na ketozie, lc, itd czyt.w ciężkim stanie umysłowym . Ruszam teraz konkretnie z masą jakies 8 tygodni. Potem odpocznę, zregeneruje się troche, lekkie roztrenowanie. I od połowy listopada jakoś, początek grudnia, dalszy ciąg masy A ta forma teraz, jest dobra, ale nogi jak mówe (tyłek, 2jki ulane). A chciałem zrobić takie redu dla siebie, żeby zobaczyć co trzeba najbardziej poprawić, i wgl. na czym stoję
Przygotowania 2016. Hi-Tec Nutrition !
http://www.sfd.pl/Patryk_Gimiński__Czas_się_pokazać__2016.-t1090758.html
...
Napisał(a)
Właśnie ja też sobie robię, bo Sante i inne to wszystko z cukrem. Chciałbym spróbować kupnego, a tę Primavikę gdzieś kupię czy tylko Allegro ?
Sly
Po prostu mielisz w mikserze/shakerze
Sly
Po prostu mielisz w mikserze/shakerze
...
Napisał(a)
dzieki, ale slyszlaem cos ze wczesniej trzeba wlozyc na iles tam czasu i stopni do piekarnika
Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:28
Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:50
Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:28
Zmieniony przez - Sly-tech w dniu 2014-07-09 14:57:50
...
Napisał(a)
Primavika jest w Piotrze i Pawle.
A co do masła :
migdały prażymy na patelni
przepuszczamy przez maszynke do mielenia miesa na najdrobniejszych oczkach pare razy, az powstanie "masło"
dodajemy słodzik (jak chcemy) i olej (jaki tam chcemy-ale nie jest to konieczne)
mieszamy, i jest gotowe
A co do masła :
migdały prażymy na patelni
przepuszczamy przez maszynke do mielenia miesa na najdrobniejszych oczkach pare razy, az powstanie "masło"
dodajemy słodzik (jak chcemy) i olej (jaki tam chcemy-ale nie jest to konieczne)
mieszamy, i jest gotowe
Przygotowania 2016. Hi-Tec Nutrition !
http://www.sfd.pl/Patryk_Gimiński__Czas_się_pokazać__2016.-t1090758.html
...
Napisał(a)
wylej z łyżeczke oleju rzepakowego na patelnie, i wrzuć na rozgrzaną patelnie orzechy. Prażysz do momentu aż zaczniesz słyszeć "pykanie" (jak popcoron hehe) i jak orzechy się mocno przyrumienią. Ja robiłem tylko z migdałów i włoskich. Ale myślę że z innymi też będzie git
Przygotowania 2016. Hi-Tec Nutrition !
http://www.sfd.pl/Patryk_Gimiński__Czas_się_pokazać__2016.-t1090758.html
Poprzedni temat
BUDUJ KALORYFER W KUCHNI - GOTUJ Z TRENER GRUSZECKĄ
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- ...
- 77
Następny temat
"Długa przerwa czyli czas na wypasiona kanapkę"
Polecane artykuły