SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

bo SPAMerki, SPAMerki bo SPAMerki są od tego, aby plotkować na całego

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 95475

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 123840
Poran, nigdy nie jadłam mięsa z kaczki. Smaczne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3556 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25680
trzeba było zjeść skrzydełko mogłabyś latac

A tu się wylaszczam http://www.sfd.pl/super_agniecha,_to_jedziemy_z_tą_redukcją-t983720.html

Konkurs Przemiana 2014 http://www.sfd.pl/Konkurs/super_agniecha-t1015552.html

But I'm gonna break,
I'm gonna break my,
Gonna break my rusty cage and run.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 67000
hehe

czy smaczne - miałam smak, więc sobie zrobiłam. raz na jakiś czas mi smakuje, ale nie z często
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3556 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25680
ja kaczkę pamiętam jako taki stały punkt programu odświętnych rodzinnych obiadków, kaczka nadziewana, suche mięcho i dziwne nadzienie :P

A tu się wylaszczam http://www.sfd.pl/super_agniecha,_to_jedziemy_z_tą_redukcją-t983720.html

Konkurs Przemiana 2014 http://www.sfd.pl/Konkurs/super_agniecha-t1015552.html

But I'm gonna break,
I'm gonna break my,
Gonna break my rusty cage and run.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 532 Napisanych postów 8076 Wiek 42 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 67000
ja ją usmażyłam na własnym tłuszczu (po odparowaniu) z czosnkiem i przyprawami, a pod koniec wrzuciłam jabłko, pomarańczę i wino i to jeszcze dsiłam, aż powstał pyszny tłuścutki sosik, a kaczka jest soczysta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3267 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134398
Zrobienie samej piersi z kaczki chyba jest "najbezpieczniejsze", właśnie obsmażyć (bez tłuszczu, ze skóry się go wytapia mnóstwo, ja zwykle odlewam i używam potem zamiast smalcu do innego smażenia) i udusić, raczej nie może nie wyjść :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1317 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 36488
uwielbiam kaczke
piers smazona - tak,zeby rozowa w srodku byla
a udka pieczone - najlepiej jako confit
a ja dzis zrobilam placki jaglane z przepisu Malinowej - sa przepyszne,polecam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 3267 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 134398
Ja też najbardziej lubię taką różową w środku, ale rodzina nie żeżre...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 26831 Wiek 19 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 283202
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 26831 Wiek 19 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 283202
MOje gratulacje

A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Redukcja monczis

Następny temat

UDA

WHEY premium