PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
Od soboty oprócz porannego ważenia dodaję komplet wymiarów a co miesiąc będę robić sesję zdjęciową w gatkach
Zmieniony przez - Pippin99 w dniu 2013-11-21 09:51:53
Ronin78Jak nie osiągnę celu do 20 stycznia to niestety przesunę pewnie masę.
dobra konkluzja
Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017
Marcel_197Ronin78Jak nie osiągnę celu do 20 stycznia to niestety przesunę pewnie masę.
dobra konkluzja
Tak Marcel, ale strasznie mi to nie na rękę, czy ktoś pomoże określić mi (na oko) mój teraźniejszy BF, liczę na różnych stronach i wychodzi około 16-17% coś mi się nie chce wierzyć...
Drugie pytanie jaki BF jest dopuszczalny przy przejściu na masę, tak żeby to miało sens? Czy 15% będzie git?
Tu np. wychodzi mi 16,7 Kalkulator BF i inne
Zmieniony przez - Ronin78 w dniu 2013-11-21 18:04:00
PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
1 czerwona cebula przekrojona na pół
2 ząbki czosnku
650g chudej wołowiny pokrojonej w kostkę
1 jajko
Szczypta mielonego anyżu
20g soku z cytryny
25g przecieru pomidorowego
50g płatków owsianych
1 łyżeczka soli - żona mi to przygotowywała i prosiłem żeby nie dodawała ale dodała coś (kobieta wie lepiej)
1/2 łyżeczki pieprzu
200g soczewicy z puszki - odsączonej
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
1. Do naczynia włożyć cebulę, czosnek, mięso - rozdrobnić mikserem
2. Dodać resztę składników oprócz pietruszki - porządnie wymieszać, można zmiksować
3. Żona użyła foremki do pieczenia chleba, wyłożyła ją papierem i umieściła tą masę w nim
4. 30 minut i 200 stopni w piekarniku
5. Przed podaniem posypać pietruszką
Obliczyłem rozkład całość ważyła 1020g
W 100g produktu mamy Białko 16,47 Węgle 7,06 Tłuszcz 4,70 i 135 kcal
Efekt na zdjęciach poniżej:
PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
PB:
IM 140.6 Poznań 25.06.2017, 12:48:33 / IM 70.3 Gdynia 07.08.2016, 5h:23min:57s / JBL Triathlon Sieraków 28.05.2016 1/4 IM, 2h:33min:54s / Otyliada 12/13.03.2016 15km, 6h:28min / III PKO Maraton Rzeszowski 04.10.2015, 03h:55min:51s / Półmaraton Rzeszowski 06.04.2014, 1h:53min:03s / Trening 08.06.2017, 10km 47min:43s / Łańcucka Piątka 5km 11.06.2016, 22min:45s
ja też już trzeci tydzień mam wolne :'-(
Zmieniony przez - kryniu78 w dniu 2013-11-29 10:45:40
Gwid - powolny progres - podsumowanie 18 m. str. 223
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- ...
- 54