Szacuny
274
Napisanych postów
3367
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
18896
Praktycznie wiekszosc makaronow jest robiona z pszenicy durum. Nie liczac jajecznych gulasz z udzca wolowego + kasza gryczana niepalona + mix salat z warzywami i vinaigrettem + lyzka greckiego jogurtu na wierzch
Szacuny
0
Napisanych postów
443
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3585
Jak czytam niekiedy, że 200 gram makaronu i 400 gram kury to mega dużo i ludzie dziwią się, jak można to zjeść to zastanawiam się, czy kiedykolwiek wagę widzieli. Przeciętny zjadacz chleba (mężczyzna) w tym kraju je na obiad jakoś 250-300 gr makaronu z 2/3 schabowymi, także wtf? Dalej mit 100 gram ryżu/100 gram kury szukanej między węglami panuje, ech. U Mnie potreningowo: 800 ml lodów + naleśniki z 200 gram mąki + 250 gram twarogu
Szacuny
0
Napisanych postów
443
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3585
Paszkos, chodzi mi o to, że ludzie dziwią się porcji 200 gram makaronu i 400 gram kury - i że niby dlaczego? To mała porcja jak dla człowieka np. na IF uprawiającego czynnie sport, nie mówiąc już o kombinacji 2-3 jak w Moich przypadku. Nikt mi również nie wmówi, iż po zjedzeniu 100 gram ryżu i 100 gram kury (Boskie porcje w każdej diecie do oceny^^) jest najedzonym - bo albo ma 30 kg, albo opieprza się na treningu i nie wie, co to jest porządny wysiłek ;) U Mnie teraz: 500 gram mięsa mielonego + 350 gram makaronu + litr coli zero - tak, w jednym posiłku