SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przygotowania do Debiutów 2013 - DT Martini

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 85045

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22932
Za pewne chodzi o tego "murzyna"

Zatem: 6 białek jaj, 25g odżywki białkowej, 40g otrębów pszennych, 40g płatków owsianych, łyżeczka kakao (można śmiało więcej pewnie) wszystko dokładnie wymieszane w misce. Rozgrzana patelnia z 3-5g oliwy z oliwek dokładnie posmarowana. Wylać całą masę i rozprowadzić po patelni. Smażyć na malutkim ogniu ok. 10-15min, obrócić placek na 1-2min na drugą stronę -> gotowe. Na górę posypka z odżywki białkowej. Pozdro i smacznego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22932
Środa - 03.04.2013
Trening - Barki, Łydki

Zdecydowana poprawa jakości mięcha i 80,2kg na czczo. Organizm się ogarnął, po tym jak po zawodach znowu zaciągnąłem kupę wody na siebie.
Na treningu niesamowita pompa barków.

DIETA:
bez zmian

TRENING:
- 1. Unoszenie sztanigelek bokiem 5x 20/15/12/10/6+6+8(drop set)
- 2. Wyciskanie na maszynie na barki 3x 20/14/8
- 3a. Szrugsy z linkami wyciągu 3x 20/20/20
- 3b. Unoszenie sztangielek przed twarz na skosie w górę 45st. 3x 12/12/12
- 4. Unoszenie sztangi do brody szeroko 4x 15/10/10/10
- 5. Unoszenie na bok z linką wyciągu 1x "Seria potrójna" 8/8/8 (drop ze zmianą rąk co seria)
- 6. Unoszenie przed twarz z linką wyciągu 1x "Seria potrójna" 6/8/10 (drop ze zmianą rąk co seria)

- 5. Wspięcia na palce stojąc jednonóż 5x 20-40pow.
- 6. Wspięcia na palce na maszynie (suwnicy poziomej) 1x "Seria potrójna" 30/20/12 (drop ze zmianą stopy co seria)

Aeroby:
Na czczo: 45min rowerek
Po treningu siłowym: 30min steper + 15min rowerek

Suplementacja:
bez zmian

Chyba zostanę mistrzem omletów, kolejna propozycja ala`Marini


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85038
ja pierdziu, jak ciasto czy pasztet jakiś

mocno poleciały w dół u Ciebie ciężary w porównaniu z masą?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1838 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21318
jak znajdziesz chwilke czasu wrzuc przepis/ wzór przygotowania bo wyglada smacznie, a moje omlety tak nie wygladaja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22932
Proszę bardzo:
Moja dziewczyna podjęła mi się zrobić taki placek:
400g płatków owsianych, 50g otrębów, 180g odżywki białkowej, 30białek jaj, na górę posypka z kakao.
Wszystko wymieszane dokładnie i wylane do dużej miski. Wstawione do piekarnika na jakieś 20min. Wyszedł taki placek. Następnie został podzielony na 6 kawałków - każdy odpowiadał równowartości składników odżywczych posiłkowi z mojej diety.

Zmieniony przez - ProSatan w dniu 2013-04-05 13:17:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 240 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5563
Bardzo fajny dziennik. Wiele ciekawych info, szczególnie przepisów, tak więc powiadomki on.

Nie ustawaj w treningu! :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 191 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1292
ktoś z was wie czy może jakaś sieć marketów albo sklepów nie sprzedaje oddzielnych białek tak jak to jest w normalnych krajach jak choćby w stanach? Pozdrawiam Marcina.

The effort of using your mind.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 9408 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85038
gdzieś w piekarniach popytaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 3288 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22932
Też mi się zdaje, że można dostać to w jakiś piekarniach/hurtowniach. Na pewno można kupić białka jaj w proszku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
xmejux
gdzieś w piekarniach popytaj


Raczej stawiałbym na cukiernie
Uzywają płynnych białek do glazurowania czy jakoś tak :P

Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2013-04-05 22:39:47

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pilne !!! prosze o pomoć

Następny temat

Rozciaganie !

forma lato