SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dziennik PK_Kaczor

temat działu:

Usuniete tematy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 19098

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 943 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18291
Placki będę traktował jako rarytas a jutro na śniadanie na pewno pójdzie jajecznica z pomidorem, jeszcze co najlepsze domowym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51575 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
PK_Kaczor
mi sie placki owsiane przejadły
teraz szamię jajeczniczkę, pychota


Ja na zmianę szamię placuchy z jajecznicą :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2698 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 87340
Ja tam szamie 5 dni w tyg. placka i sie nie przejada. ;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
Mi się placków teraz nie chce robić, bo patelnię trzeba myć Zwykłą owsiane robi się szybciej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986
mi jakoś pomidory nie podchodza :/
wole ogóraska kiszonego
ja plaski szamałem non stop jakeś pół roku :/ i się wkońcu przejadły

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 103
Nie jest źle, ale zwiększ masę
Życzę sporego progresu i powodzenia, na pewno będę zaglądał.

Pozdrawiam
SHADOW

Przed własnym cieniem nigdy nie uciekniesz.....

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2698 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 87340
kalikstat
Mi się placków teraz nie chce robić, bo patelnię trzeba myć Zwykłą owsiane robi się szybciej


Ja nie myję

PK_Kaczor
mi jakoś pomidory nie podchodza :/
wole ogóraska kiszonego
ja plaski szamałem non stop jakeś pół roku :/ i się wkońcu przejadły


Fakt niekiedy też tak mam, dlatego w weekend wrzucam na śniadanie coś innego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1089 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5862
no ja też mam dość powoli placków ale jak poprzednicy owsiana szybciej sie przyrzadza:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4692 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22083
a ja placków nie jadam zwykle - więc mi się nie znudzą raczej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 11936 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 90986

Dzisiaj w końcu nadszedł czas treningu, ale przez ten ukrop na dworze nie bardzo chciało się ćwiczyć, ale nie ma opier.. się i tren zrobiony

śniadanie ok. 10:30
jajecznica z 5 jaja (ok. 270g)
chleb żytni razowy 200g
oliwa z oliwek 30g
ogórki kiszone


posiłek ok 14:00
duszony schab wieprzowy ok. 150g
ogórki kiszone
oliwa 40g


posiłek ok 18:00 (przed treningowy)
ziemniaki pieczone ok 500g
połowa potrawki z kurczaka (cała potrawka to ok. 200g mięsa z udka kurczaka i ok. 140g fileta z kurczaka)


trening ok. 20:00

posiłek ok 22:00 (po treningowy)
ryż paraboiled 130g
druga połowa potrawki
warzywa brokuły


kolacja ok. 00:00
twaróg półtłusty 150g
olej lniany 30g
tarta marchew


do śniadania:
1 tab witamin
8 kapsów Omegi 3

przed treningiem:
porcja Nitrobolon Energizer

Po treningu:
30g białka Whey Protein Hi Tec

Przed snem:
2kap magnezu


Pull

1. Martwy ciąg - rampa
6x47 6x61 6x74 6x87 6x87
2. Przyciąganie linki wyciągu gornego do klatki
8x40 8x40 8x40 8x40
3. Wiosłowanie sztangą - rampa
6x39 6x49 6x60 6x70 6x70
4. Szrugsy
8x47 8x47 8x47 8x47
5. Uginanie przedramion sztangą stojąc
8x27 8x27 8x27 8x27
6. Uginanie przedramion na modlitewniku
8x23 8x23 8x23 8x23

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dziennik RedAlert

Następny temat

Dziennik pirlo2122

forma lato