SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SeaHorse i pierwsza poważna redukcja/podsumowanie str23

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 26608

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5662
Wstawiam menu na dziś :) Nie wyszło tak źle. Cały czas zastanawiam się co zjem jutro dlatego jeszcze ułożę michę późniejszym wieczorem.

Kupiłam dziś tran i łykam kapsułki. Dwie to 1g.

Dzisiejsze aktywności: pływalnia i rower

Wieczorem trochę się porozciągam, bo po latach zastoju trzeba trochę mięśnie i ścięgna rozruszać.

poza tranem i probiotykami wpadły środki przeciwbólowe i przeciwprzeziębieniowe bo mam katar, chrypę i stan podgorączkowy - ale nie zatrzymuje mnie to przed treningiem (dlatego poszłam na pływalnię).

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
tran w kapsulkach to nieokonomiczna sprawa, wlasciwie powinnas minimum 5g lykac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5662
To jak zjem wszystkie kapsułki to kupię taki w butelce (gal norweski cytrynowy) za 19zł - pani w aptece mi polecała. Ale przeraziłam się, że nie wytrzymam smaku :D Teraz poczytałam, że wcale nie jest taki niesmaczny. ;) dziękuję Ci Obliques za monitoring ;) bardzo mnie to motywuje do dalszej pracy - to naprawdę dla mnie ogromne wsparcie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5662
Dzisiejsza micha utworzona z bólem bo już nie daję rady wciskać w siebie tyle mięsa, jajec itd. A białko i tak niskie - nie umiem dobić do tych 100. Za owoce wchodzą mi niezwykle łatwo.

Odkryłam dzisiaj ciekawą rzecz - rozmyślałam o białym cukrze i doszłam do wniosku, że on mi już nie smakuje dlatego nie chcę nic słodzić. po prostu cukier mógłby nie istnieć. Jako słodzik służy mi banan. Mam trochę smaka na syrop klonowy, zawsze go uwielbiałam, ale stwierdziłam, ze na redukcji się obejdzie.

Dzisiaj postanowiłam, że zacznę wprowadzać znacznie więcej ryb. Cieżko tyko ze źródłem ich pozyskiwania - w marketach to nie bardzo... a hodowla pstrągów niedaleko mojej miejscowości tez nie budzi mojego zaufania - nie wiadomo czym karmią. Ale może jutro kupię jednego i sobie upiekę.

Mam straszne zakwasy na tyłku i pod nim - aż jestem zdziwiona, że istnieją u mnie mięśnie w takim miejscu. Dlatego jeszcze nie odbyłam dzisiejszego treningu, mam zamiar zaraz się za niego zabrać.

poniżej micha. Dzisiaj na talerz wpadła kapusta kiszona.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
taki prosto z hodowli powiniem byc git. ja jem 150 g dziennie, i ostatnio w niedziele siedzialam z godzine robiac miski na nastepny tydzien do piatku. ja nadganiam morskimi bialymi rybami typu dorsz, pollock czy whiting, niestety nie znam nazw polskich... Ryba nie jest duza, wiec mozna spokojnie podciagnac. Aha, i zaczelam gotowac posilek z ok 350-400 g miesa na lunch i to samo na obiad, jako oszczednosc czasu i energii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
wolowine jesz? na niej latwo osiagnac duzo bialka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5662
Uwielbiam wołowinę, tylko nie jest taka prosta w przyrządzaniu i trochę droga. Jak mam okazję to ją jem. Jeżeli taka ryba z hodowli jest git to będe zajadala się pstrągami ;) nie ufam dorszom i innym rybom morskim kupowanym w sklepach bo nie mieszkam nad morzem i nie wiem co ta ryba przeżyła. Ale czasem chyba warto wrzucić co takiego na talerz :D Dzięki Bunia ;) porozglądam się za rybami.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
ta ryba i tak pewnie i tak mnie syfu zjadla niz jakiegolwiek zwierze hodowlane

Z wolowiny kupuj tansze kawalki, roznica w cenie jest kolosalna, a jak robisz np gulasz wolowy to moze sie gotowac dluzej A watrobka czy serca? te tez nie sa drogie, choicaz niektorzy nie lubia podrobow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 689 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5662
A jadam :D Ostatnio była w misce kurza wątróbka. Gdybym mogła jadlambym codziennie, ale ograniczam bo podobno nie można zbyt często. Serca też mi smakują, ale strasznie mi się po nich odbija. Żoląkami również nie gardzę, muszę tylko gdzieś przeczytac jak je przyrządzić. Z ta wołowiną masz racje, te tańsze gulaszowe kawałki są znacznie tańsze, ale trudniej spotkać. Jak się przejadę do miasta to kupię bo u mnie na wsi tylko mięso z prosiaka i kury sprzedają :D Z tego co sprawdzałam w bilansie to rzeczywiście - ryby i wołowina królują pod względem zawartości białka. Może jutro uda mi się dobić do 100 :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o dietę redukcyjną

Następny temat

Jakie ćwiczenia dla kobiety z 0 stażem?

WHEY premium