Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Czy duze znaczenie na przyrost miesni ma pora o ktorej chodze spac?? czy liczy sie tylko zeby 8h przespac?? Chociaz po baletach to ja czasem spie caly dzien nawet do 12h sie zdaza i dluzej
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Przewaznie między 22-23, chyba ze jakis fajny film leci w TV to wtedy troche pozniej
Zaznaczyłem 22
Zaznaczyłem 22SFD FIGHT CLUB
www.polskieserce.pl
www.pajacyk.pl
http://*******/lc22
...
I dodalem ankietke o ktorej chodzicie spac

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Ja między 23 a 24, i tak za późno bo nie moge się wyspać hehe 

" siłą i mięśniami niezdziałasz wszystkiego , a siłą woli TAK "
...
23...pobudka o 7 rano :- )
trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
...
Liczy sie to jak organizm jest przyzwyczajony. Przyjmuje sie, ze powinno spac sie minimum 7-8 godzin. A pora o jakiech sie kladziecie nie ma wiekszego wplywu, no chyba, ze bierzemy pod uwage biorytm
Jezeli odzywiacie sie w dobrze i przyzwacziliscie organizm do jednej godziny to regeneraja powinna przebiegac bez problemu.
Jezeli odzywiacie sie w dobrze i przyzwacziliscie organizm do jednej godziny to regeneraja powinna przebiegac bez problemu.
-= Powrót po 9 latach nieobecnosci :) =-
...
Wakacje 2-3, w czasie szkoly przez pobudki o 7 rano juz przed 24 wysiadam. 

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
teraz muszę wstawać ok 6 (czasami wcześniej) co jest dla mnie życiową tragedią - więc kładę się ok 22...do tego dochodzi godzinna drzemka w ciągu dnia - bez niej nie mógłbym normalnie funkcjonować :)
nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz
))))))))))