Tez to mialem, zluzowalem troche i przeszlo po 2 tygodniach. Ale bol byl paskudny jak ciecie nozem.To tez byly moje poczatki z tym cwiczeniem. Nie forsuj go(moze odpusc to obciazenie 16 kg to nie tak malo,odloz dume a bol przejdzie;) z czasem wrocisz do ciezaru jak Ci sie organiz przyzwyczai). Powodzenia.
...
Napisał(a)
wczoraj minely 3 tyg, bol nie ustapil, ale czuje, ze jest coraz lepiej. Niestety bylem glupi i zamiast od razu przestac cwiczyc to zrobilem jeszcze 2 treningi.
...
Napisał(a)
Dzisiaj przeprowadzilem 1. trening 15. Przed treningiem zarzucilem na klate dosc gruba warstwe fastum :) solidna rozgrzewka...i...wszystko ladnie poszlo, lecz pompek nadal nie moge robic. Na razie odpuszcze to cwiczenie. Zastanawiam sie jeszcze co z drazkiem, gdyz i tu mnie klata pobolewa. Teraz czekam az miesnie ostygna i zobacze czy czasem nie bedzie wiekszego bolu..
...
Napisał(a)
tez mialem to samo kiedys tylko jak mi cos sie tam zerwalo od pompek na poreczach to bolal mnie z 3 miesiac do dzis nie robie tego cwiczenia jakis uraz mi pozostal :)
...
Napisał(a)
ja tez to mialem wiedze ze to jest dosc czesta kontuzja przeszkadza ale na szczescie z czasem przechodzi
"życie jest za krótkie żeby być trzeźwym"
...
Napisał(a)
Nigdy coś takiego mi sie nie zdarzyło.Pompki na poręczach są kapitalnym, cwiczeniem w moim przypadku doskonale działają na trceps i klate ,a przy okazji przyczyniają sie poniekąd przy wyciskaniu na ławce płaskiej,dzięki nim w jakims stopniu ciężar przy wyciskaniu na klate idzie na plus.
Być moze za bardzo sie wyginałes do przodu i to jest przyczyną bólu,ważna tutaj jest przedewszystkim technika.Pozdro
Być moze za bardzo sie wyginałes do przodu i to jest przyczyną bólu,ważna tutaj jest przedewszystkim technika.Pozdro
...
Napisał(a)
u mnie to juz 6 tydzien chyba. Jest lepiej nie czuje bolu w normalnym funkcjonowaniu. Od czasu do czasu cos jakby "przeskoczy"(taki dziwny odglos :P ) ja sie za bardzo wygne czy skrece. Przy wyciskaniu juz nie czuje bolu, nawet przy drazku, wiec jest poprawa, ale do poreczy nadal nie moge sie zblizyc ;/ Na pewno to wina techniki oraz za duzego ciezaru. Glupi bylem teraz sa tego owoce. Mam nadzieje, ze do lipca przejdzie bo planuje cos grubszego :)
...
Napisał(a)
a jak masa tricepsu reaguje na pompki na poreczach?
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
nie wiem bo zrobilem tylko 2 treningi na poreczach :) forma powraca to cos czuje, ze do nastepnego cyklu juz wlacze pompki hyhy :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!