Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11102
Napisanych postów
51193
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam 16 lat i 170 wzrostu chciałbym
jeszcze urosnąć pomocy!!!
Poza tym ma mam 65 kg wagi
Niewiem czy moje wymiary są wystarczające i czy nie za mało warzę jak naswój wiek.
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
81
Nie chciało mi się czytać wszystkich postów ale , czytałem gdzieś w ogóle że jest szansa zwis na drążku p prostu zawieszasz sie i tyle robisz to 4 razy w tyg i sie wybijesz może ze 3 cm ale nie więcej. Ja nie wiem czy to działa ale tak czytałem. Co do wagi to trochę mało . ja mam 180 . Wiek 15 lat i ważę 78 kg tyle że czysta masa . I mam dobrze rozbudowane uda więc waga się powiększa
Szacuny
11
Napisanych postów
428
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3631
Bardzo mnie to ciekawi a mianowicie że mam 17 lat i 169cm wzrostu a mój ojciec 181cm i ile moge jeszcze urosnąc. Niepokoi mnie to że przez ostatni rok urosłem tylko 1cm. tak więc chciałbym się dowiedzieć ile teoretycznie moge jeszcze urosnać i czy to jest możliwe.
rocketman!
Ze sportem jak z seksem: wolę uprawiać niż patrzeć.
Szacuny
11
Napisanych postów
428
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3631
Właśnie nawet tego nie mogę dokładnie określić. Najszybciej urosłem między 14 a 15 rokiem życia, jakieś 6cm a później NIC. Inni kumple w moim wieku, którzy te 2,3 lata wcześniej byli mojego wzrostu są znacznie wyżsi.
rocketman!
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
jesli urosłeś 6 cm w ciągu roku, a potem juz w ogole przestałeś rosnąć, to raczej - daję 90% szans - nie urosniesz już więcej. Ja też przestałem rosnąć w 7-8 klasie, a i tak jestem wyższy od rodziców
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych"
Instruktor JUDO
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
3
Napisanych postów
512
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
11084
a u mnie wystapilo cos takiego: od kiedy miara w szkole pokazala u mnie 193 (w II kl LO) to jak sie mierzylem u piguly tak 2 tyg. przed wakacjami to juz bylo 194 cm:) jeszcze wzmienie ze jak bylem mlody to lekarka powiedziala mi ze bede mial 196 cm. czy jest to mozliwe zeby rosl np. co rok o 1 cm??? troche to dziwne nie?)
Szacuny
41
Napisanych postów
4008
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37791
mozliwe, rosnie się często do dwudziestego któregoś roku życia, choć po skoku pokwitanowym raczej minimalnie. A wzrost można się starać przewidzieć na podstawie tzw. siatki centylowej
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych"
Instruktor JUDO
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Szacuny
11
Napisanych postów
428
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3631
Maciejjj nie możliwe jest raczej to że przestałeś rosnąć w 7 czy 8 klasie. Ja jestem niższy od swojego ojca prawie 10cm. Mi też się wydaje że powinienem jeszcze urosnąć.
rocketman!