Szacuny
0
Napisanych postów
229
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12675
Witam
Dziś bieganie
ok 9km czas niezmierzony. Następnym razem trzeba będzie zwiększyć dystans, lub pobiec na czas. Minimalnie czułem uda, ale daleko było do dużego zmęczenia.
"Jaką hańbą jest dla mężczyzny dożycie wieku starczego gdy nigdy nie widział on piękna i siły,które mogło osiągnąć jego ciało"
Szacuny
0
Napisanych postów
229
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12675
Witam
dieta dziś wyglądała następująco
Myślę też, że należny się małe wyjaśnienie tej zmiany.
W poniedziałek gdy wróciłem z badań, pomimo zjedzonej kolacji, miałem nieopisany wręcz głód na węgle. Wszamałem 1,5 tabliczki czekolady + migdały. Po pochłonięciu czekolady od razu poczułem się lepiej. Dzień później sytuacja się powtórzyła, znów parcie na węgle, w dzień 3 sytuacja się unormowała. I tak stopniowo dodaje coraz więcej węglowodanów.
z tą dietą to albo robiłem coś źle, albo nie jest ona po prostu dla mnie
Zmieniony przez - Arcanui w dniu 2014-01-27 23:10:10
"Jaką hańbą jest dla mężczyzny dożycie wieku starczego gdy nigdy nie widział on piękna i siły,które mogło osiągnąć jego ciało"
+ tabata przysiady
(chciałem pompki, lecz po 1 min zrezygnowałem)
Obciążenie mniejsze, by oszczędzić rękę. W przysiadzie troche cofnąłem się z ciężarem, by za ok 2 tyg atakować to nieszczęsne 100kg.
Do czasu aż nie otworzy sie box będe katował FBW
Szacuny
17
Napisanych postów
450
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
15996
W DL złap szerzej sztangę, tak żeby kolana chowały się między ręce. U ciebie łokcie i kolana przeszkadzają sobie na wzajem. No i dołóż trochę obciążenia, 50kg to w WODzie jeszcze ujdzie, ale na 5x5 to raz, że dołóż , dwa że zwiększaj z serii na serię. Przysiad - odrywasz pięty, nie powinieneś, dodatkowo łokcie staraj się wypchnąć do przodu, trzymaj sztangę nie na samych kapturach, ale podtrzymuj rękoma. W przysiadzie ruch zaczynaj od wypchnięcia tyłka później od zgięcia w kolanach. Tyle ode mnie:)
Szacuny
1
Napisanych postów
431
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9625
W mc musisz więcej założyć żeby technikę oceniać. wkońcu 50kg to bys pewnie nad głowę zarzucił :) a tu musi być jakiś opór i czynnik który sprawia że technika może być zła
Szacuny
0
Napisanych postów
229
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12675
Dzięki wielkie za rady.
Co do tego odrywania pięt spróbuje podłożyć talerze pod pięty, ponoć pomaga.
Jutro pobawię się troche martwym ciągiem, z większym ciężarem. Nagram i zobaczymy jak to wychodzi.
Szacuny
1
Napisanych postów
431
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9625
olej talerze. rób przysiady bez obciążenie i sie naucz nie odrywać pięt xD z tego co pamiętam ja sie najzwyczajniej w świecie odchylałem troche do tyłu i myślałem o tym.
Szacuny
17
Napisanych postów
450
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
15996
Też jestem zdania, że talerze to zło;) popracuj nad mobilnością, rozciągaj achillesy. Spróbuj front squat, ciężar trochę inaczej się rozkłada i być może nie będziesz odrywał pięt