Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
75
Witam. Mam 17 lat i chcialbym zaczac trenowac. Nie jest to moj pierwszy raz ale to byla taka amatorka ze strach sie bac:D. Na stronie znalazlem extra cwiczenia na brzuch(6w rzadzi!!!) i jestem w trakcie treningu. Ale nie bardzo wiem jak zabrac sie za reszte:/ Zalezy mi zeby do konca wakacji( a najlepiej do polowy sierpnia) Jakos sie porzezbic. Wiem ze potrzebna jest odpowiednia dieta ale nie weim ktora i jak ja najlepiej wykorzystac. Pisze wiec jako żółtodziób i przosze o jakas rade albo plan treningu albo cos. Z gory thx.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
75
Szczerze to nie weim Do takiego poprwanego obliczenia ile potrzebuje bilaka itp. podchodzilemjuz pare razy i nigdy mi ie nie udalo wyliczyc tego porzadnie do konca. A co do glodowy to daaawno temu myslalem ze to wlasnie o to chodzi ze to cala dieta Ale ja wtedy glupi bylem
Szacuny
48
Napisanych postów
19680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
52823
Ale po co?? Jesli nei jest zbyt zatluszczony, gral w pilke czy cos w miare wysportowany bez silki tez moze miec jako tako miesien ja bym jechal na mase, ale jak kto woli
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
ta, jednak z jakiegoś powodu przeszkadza mu ten tłuszcz... ale sam już nie wiem - początkujący czasami tak mylą pojęcia i jak mówią, że chcą mieć ładną rzeźbę to zazwyczaj są chudi jak niejeden bezdomny pies i chodzi im o robienie masy... także ciężko powiedzieć
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
75
hmm chodzi mi o to ze w pasie mam taka falde tzn musialbym zgubic chyba 3 cm. Chociaz sam juz nie wiem... Jestm po 12 dniach 6w i w gornej partii juz poooowoli cos wychodzi:D Zastanawiam sie tylko czy te cwiczenia wystarcza zeby to spalic. Bo zdaje mi sie ze nie bedzie tego widac:/ Jestem poczatkujacy wiec prosze o wybaczenie:D