Tez sie z checia dolacze moze taka forma treningu mnie zmoblilizuje bo same to mi sie nigdy nie chce :) Mam 186 cm 78 kg i wyskoku ok 57 cm :( Zawsze chcaielm miec wiecej :)
...
Napisał(a)
Wzrost: 182 cm
Waga: 86 kg
Dosiezny: 84 cm
Staz: ze znanych - PeCo; poza tym pare 4-6 tygodniowych cykli treningu silowego
Jesli Dudek zaproponuje cos naprawde ciekawego, to chetnie sie dolacze. Trzeba jeszcze powalczyc o wyskok, bo po efektywnie przepracowanych wakacjach mialem ponad 90 cm dosieznego, ale tez 8 kg mniej do wysylania w powietrze
Wzrost: 182 cm
Waga: 86 kg
Dosiezny: 84 cm
Staz: ze znanych - PeCo; poza tym pare 4-6 tygodniowych cykli treningu silowego
Jesli Dudek zaproponuje cos naprawde ciekawego, to chetnie sie dolacze. Trzeba jeszcze powalczyc o wyskok, bo po efektywnie przepracowanych wakacjach mialem ponad 90 cm dosieznego, ale tez 8 kg mniej do wysylania w powietrze

...
Napisał(a)
dołanczam się!!!!wzrost 175,wiek 14 lat,dosiężny 70, z nabiegu 90,ćwiczylem kangoroohoops.

BBALL4EVA
...
Napisał(a)
no dudek czekamy na premiere ......

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
...
Napisał(a)
czyli czekamy na trening 

>>>> I Love This Game <<<<
===== SFD BASKET SQUAD ====
http://www.sbs.friko.pl najlepszy site o streetballu
...
Napisał(a)
to dzisiaj, fajnie:D
moja zasada "czemu nie mamy dac komus nagrody jesli nic nas ona nie kosztuje np soga"
...
Napisał(a)
Kutfa, sorry, ale sie dzisiaj nie wyrobię, przygotowania przed studniówką, wiecie, dzisiaj mam studniówkę. Jutro wrzucę na sto procent. Nie ma to jak pisać programy na kacu :D.
...
Napisał(a)
Dudek odsypia studniowke dajcie sie chlopakowi wyspac ciezka noc mial :=)
®Iverson is the best and Jordan®
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jakie zmiany zachodzą w organizmie?
Następny temat