...
Napisał(a)
Dudek i co z treningiem ludzie sa podekscytowani takze postaraj sie jak najszybciej. Pozdro i jak bylo na drzamprezie?
®Iverson is the best and Jordan®
...
Napisał(a)
no to ja jeszcze zapomnialem o sobie napisac...
17(prawie 18) lat
194cm
88kg
zasieg z miejsca ok 253cm chyba
z rozbiegu jedna noga- ok 335cm
z miejsca- ok 315cm
ostatnio troche przerwy z graniem bylo bo nauka wazniejsza jednak... wyskok troche zmalal...
no ale teraz juz regularne treningi
a wiec czekamy na rozpiske i jedziemy
EDIT: acha jesli chodzi o treningi to nigdy jeszcze niezdolalem chyba zrobic zadnego do konca , zawsze po jakims czasie sie niechcialo albo znudzilo... czasem cos na silce jakies przysiady itp no i ogoolnie samo granie duzo pomoglo w jumpie
Zmieniony przez - ZIOMA5 w dniu 2005-01-16 14:54:42

17(prawie 18) lat
194cm
88kg
zasieg z miejsca ok 253cm chyba
z rozbiegu jedna noga- ok 335cm
z miejsca- ok 315cm
ostatnio troche przerwy z graniem bylo bo nauka wazniejsza jednak... wyskok troche zmalal...

a wiec czekamy na rozpiske i jedziemy

EDIT: acha jesli chodzi o treningi to nigdy jeszcze niezdolalem chyba zrobic zadnego do konca , zawsze po jakims czasie sie niechcialo albo znudzilo... czasem cos na silce jakies przysiady itp no i ogoolnie samo granie duzo pomoglo w jumpie
Zmieniony przez - ZIOMA5 w dniu 2005-01-16 14:54:42
>>>> I Love This Game <<<<
===== SFD BASKET SQUAD ====
http://www.sbs.friko.pl najlepszy site o streetballu
...
Napisał(a)
i co z tym treningiem bo jestem bardzo ciekawy i chcialbym zaczac juz. Postaraj sie dudek jak najszybciej
®Iverson is the best and Jordan®
...
Napisał(a)
3 grupy:
początkujący
zaawansowani
siłownia
Pierwsze dwa tygodnie to będziesz wprowadzenie i tak:
-początkujący: 2 pierwsze tygodnie treningu gregry
-zaawansowani: 5 i 6 tydzień treningu gregry
-sołonia: 3 podstawowe ćwiczenia, z 30-40% MC: przysiady, wykroki, wspięcia na palce, po 30 powtórzeń.
Reszta treningu za dwa tygodnie :D.
początkujący
zaawansowani
siłownia
Pierwsze dwa tygodnie to będziesz wprowadzenie i tak:
-początkujący: 2 pierwsze tygodnie treningu gregry
-zaawansowani: 5 i 6 tydzień treningu gregry
-sołonia: 3 podstawowe ćwiczenia, z 30-40% MC: przysiady, wykroki, wspięcia na palce, po 30 powtórzeń.
Reszta treningu za dwa tygodnie :D.
...
Napisał(a)
Oki. 1st, mógłby ktoś wrzucić linka gegry? I 2nd co brac pod uwage klasyfikujac siepoczatkujacy czy zaawansowany? Oczywiscie chcialabym zaawansowany (szybsze i lepsze efekty?), ale nie wiem czy sie nie rzucam na gleboka wode.
Pozdr.
Pozdr.
:)
...
Napisał(a)
co to jest sołonia? ja i tak bede robic 10 i 11 tydzien. myslalem ze podasz cos wiecej bo tyle to wiedzialem ale spox rozumiem ze jestespo imprezie...

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!"
...
Napisał(a)
Chyba idea treningu przerosla nieco zawartosc merytoryczna.
Dudek: 5 tydzien gregry to "Tydzień przerwy - wypoczynek"
yupie_girl: http://gregry.republika.pl/wyskok.html
Zmieniony przez - Mijah w dniu 2005-01-16 18:04:06
Dudek: 5 tydzien gregry to "Tydzień przerwy - wypoczynek"
yupie_girl: http://gregry.republika.pl/wyskok.html
Zmieniony przez - Mijah w dniu 2005-01-16 18:04:06
...
Napisał(a)
Jezuu, myślałem, że 4 to jest odpoczynek. To robicie 4 i 6 tydzień.
Jak chcesz się zapisać do zaawansowanych to musisz mieć już wcześniej styczność z jakimś treningiem. Początkujący to grupa, dla ludzi, którzy pierwszy raz zabierają się za trening
sołonia to siłownia, się chochlik wkradł %)
Jak chcesz się zapisać do zaawansowanych to musisz mieć już wcześniej styczność z jakimś treningiem. Początkujący to grupa, dla ludzi, którzy pierwszy raz zabierają się za trening
sołonia to siłownia, się chochlik wkradł %)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jakie zmiany zachodzą w organizmie?
Następny temat