HadesSquad – dziękuje za wsparcie, już lepiej
Kand ter – na razie o regresji mogę powiedzieć tylko tyle że jak najbardziej w porządku! Fajnie pompuje, jak optymalnie dobiorę obciążenia do ćwiczeń to myśle że może być bardzo dobrze! Dziękuje i powodzenia!
Witam.
Po śniadanku poleciała standardowa dietka, lecz jeszcze się męczyłem – brak wypróżniania od poniedziałku… wiec wpadłem na pomysł że zjem jogurcik i… w końcu się ruszyło
, wc zaliczone i jakby od wtedy wszystko powróciło do normy!
Oto bohater
po tym "cudzie"
standardowa dietka do końca, w między czasie druga porcja GM – wszystko w porządku. W południe temp 36,8’C więc polopiryna S zarzucona, przed snem jeszcze zmierzę temp i polopirynka poleci. Nie poddam się! Za chwilkę białka z jajek + ZMA + ww. Polopiryna S i spać.

Kand ter – na razie o regresji mogę powiedzieć tylko tyle że jak najbardziej w porządku! Fajnie pompuje, jak optymalnie dobiorę obciążenia do ćwiczeń to myśle że może być bardzo dobrze! Dziękuje i powodzenia!

Witam.
Po śniadanku poleciała standardowa dietka, lecz jeszcze się męczyłem – brak wypróżniania od poniedziałku… wiec wpadłem na pomysł że zjem jogurcik i… w końcu się ruszyło

Oto bohater

po tym "cudzie"