Wypiska z wczorajszego treningu;
Wtorek
Plecy
1. Podciąganie na drążku szerokim nachwytem za głowę
6p – własny ciężar ok.
8p - własny ciężar ok.
10p – własny ciężar ok.
Za tydzień w 6p dodaje 4kg w 8p 2kg, 10p na 0 ponieważ wczoraj było w granicach wytrzymałości. Robie tak aby powstała regresja…
2. Wiosłowanie sztangielka w opadzie
6p – 22kg ok.
8p – 20kg ok.
10p – 18kg ok.
Ciężar śmieszny bo zgubiłem starą rozpiskę i ni wiedziałem z jakim ciężarem wykonywałem te ćwiczenie i dałem tu z głowy i wyszło jak wyszło

więc za tydzień wszystko po +2kg
3.
Przyciąganie linki wyciągu dolnego w siadzie płaskim
6p – 60kg ok.
8p – 58kg ok.
10p – 56kg ok.
Za tydzień wszystko +2kg
4. Martwy ciąg
6p – 110kg ok.
8p – 108kg ok.
10p – 106kg ok.
Jak wyżej…
Przedramię
1. Uginanie nadgarstków nachwytem w siadzie
14p – 12kg ok.
16p – 10kg ok.
16p – 10kg ok.
18p – 8kg ok.
Tutaj w sam raz.
2. Uginanie nadgarstków podchwytem w siadzie
14p – 22kg ok.
16p – 20kg ok.
16p – 20kg ok.
18p – 18kg ok.
Ja wyżej…
Przedramiona takim ciężarem ponieważ te ćwiczenia wykonuje sztangielkami
Suplementy:
GM ok
Xs.. - od następnego treningu przechodzę na 1/2 porcji. XS na wczorajszym treningu zrobił sobie ze mnie NIC!

Nie wiem co tam w środku jest ale 20g tego to dla mnie dużo za dużo
Koncentracja - brak! Rozkojarzony
Pompa - nie wiem, nie wiedziałem o co cho
W trakcie wykonywania ćwiczeń na przedramiona cały się trzęsłem. "Brak tlenu", ślinianki zapierdzielały jak przed wymiotowaniem, mama zeszła do siłowni ponieważ jechała do sklepu i pytała się czy coś ma mi kupić powiedziałem "nie wiem"

Poczochrało mnie niesamowicie, na dzień dzisiejszy XS nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Jestem pewien że po 2 porcjach na raz wezwałbym karetkę

. Po treningu z posiłkiem po treningowym poszedłem do mojej kobietki, byłem strasznie blady, raz było zimno raz gorąco i duszno. Wahania nastroju. Totalny brak apetytu! Niestety posiłek po treningowy zaczęty i nie zjedzony...Czułem się zapchany...Aktualnie jeszcze ani razu nie byłem się wypróżnić

. Gazy - o kuva!
Zmieniony przez - Fresh_05 w dniu 2008-02-13 13:25:10