Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST/ MAX MASS with GM+XS by Fresh_05 pods.str.15

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 31519

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4741 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22952
Powodzenia. Ta góra kanapek na pierwszej fotce jest ok

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 444 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25032
Boguc – dziękuje i wiem

XS’a nie mieszałem z Carbo, wymieszałem z sokiem z czerwonej porzeczki domowej roboty, weszło sporo lepiej ale jeszcze nie tak jakbym chciał

A wyglądało to mniej więcej tak;

a teraz zmykam na trening
pzd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 10215 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 55546
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 444 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 25032
carire - dzięki...

chopaki chyba nie będzie za ciekawie, podejrzewam grypę żołądkową-jelitową albo XS tak mnie przeorał... aktualnie temp 37,1'C. Od wczoraj wieczora strasznie ciężko mi na żołądku, jak wcześniej pisałem ani razu sie nie wypróżniałem co zwykle zdarzało się 3 razy dziennie... aktualnie brak apetytu, parzę herbatkę na przeczyszczenie, na noc grubo się ubiorę + 3 białka z jajek + ZMA + polopiryna S. Będę walczył! Wypiska z dzisiejszego treningu za chwilę i relacja a jest co opisywać...

To trzeba mieć szczęście nie?...

Edit:

Możliwe że sie czyms podtrułem. Chłopaki co proponujecie w takiej sytuacji, co byście poczynili?

Ogólnie relacja z dzisiejszego dnia jutro, wybaczcie ale mam brak chęci, nie potrafie się skoncentrować...

Edit:

Witam.

Aktualnie jestem po porcji GM, standartowym śniadanku i 1 caps Vita-min. Jest lepiej, temp w normie (36,6'C).

Zmieniony przez - Fresh_05 w dniu 2008-02-13 13:10:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wypiska z wczorajszego treningu;

Wtorek
Plecy

1. Podciąganie na drążku szerokim nachwytem za głowę
6p – własny ciężar ok.
8p - własny ciężar ok.
10p – własny ciężar ok.
Za tydzień w 6p dodaje 4kg w 8p 2kg, 10p na 0 ponieważ wczoraj było w granicach wytrzymałości. Robie tak aby powstała regresja…

2. Wiosłowanie sztangielka w opadzie
6p – 22kg ok.
8p – 20kg ok.
10p – 18kg ok.
Ciężar śmieszny bo zgubiłem starą rozpiskę i ni wiedziałem z jakim ciężarem wykonywałem te ćwiczenie i dałem tu z głowy i wyszło jak wyszło więc za tydzień wszystko po +2kg

3. Przyciąganie linki wyciągu dolnego w siadzie płaskim
6p – 60kg ok.
8p – 58kg ok.
10p – 56kg ok.
Za tydzień wszystko +2kg

4. Martwy ciąg
6p – 110kg ok.
8p – 108kg ok.
10p – 106kg ok.
Jak wyżej…

Przedramię
1. Uginanie nadgarstków nachwytem w siadzie
14p – 12kg ok.
16p – 10kg ok.
16p – 10kg ok.
18p – 8kg ok.
Tutaj w sam raz.

2. Uginanie nadgarstków podchwytem w siadzie
14p – 22kg ok.
16p – 20kg ok.
16p – 20kg ok.
18p – 18kg ok.
Ja wyżej…
Przedramiona takim ciężarem ponieważ te ćwiczenia wykonuje sztangielkami

Suplementy:

GM ok

Xs.. - od następnego treningu przechodzę na 1/2 porcji. XS na wczorajszym treningu zrobił sobie ze mnie NIC! Nie wiem co tam w środku jest ale 20g tego to dla mnie dużo za dużo

Koncentracja - brak! Rozkojarzony
Pompa - nie wiem, nie wiedziałem o co cho
W trakcie wykonywania ćwiczeń na przedramiona cały się trzęsłem. "Brak tlenu", ślinianki zapierdzielały jak przed wymiotowaniem, mama zeszła do siłowni ponieważ jechała do sklepu i pytała się czy coś ma mi kupić powiedziałem "nie wiem" Poczochrało mnie niesamowicie, na dzień dzisiejszy XS nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Jestem pewien że po 2 porcjach na raz wezwałbym karetkę . Po treningu z posiłkiem po treningowym poszedłem do mojej kobietki, byłem strasznie blady, raz było zimno raz gorąco i duszno. Wahania nastroju. Totalny brak apetytu! Niestety posiłek po treningowy zaczęty i nie zjedzony...Czułem się zapchany...Aktualnie jeszcze ani razu nie byłem się wypróżnić . Gazy - o kuva!

Zmieniony przez - Fresh_05 w dniu 2008-02-13 13:25:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Przed snem wypita gorąca herbata ziołowa przeczyszczająca, zero efektów do teraz. Zjedzone białka z jajek + ZMA + Polopiryna S i spać.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1205 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 17086
powodzenia makaweli, ogolnie to dobra sucha masa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Przywor – dziękuję,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 10598 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 47808
wow!!! to trzymaj sie!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 113 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2799
rocznik '89 witamy
ciekaw jestem jak zadziala regresja, bo malo testow z taka technika istnieje.
wymiary pozytywne, ja osobiscie koncze mase i lece na rzezbe (z powodu matury i nadchodzacego lata )

The One

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ostrowia + ... = gainer ?? Proporcje

Następny temat

Przerwa w braniu krety ?

Spalanie
Polecane artykuły